Ο Παναιτωλικός πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αφού στον δεύτερο αγώνα της φάσης των «16» αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 στην παράταση με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Ο αγώνας κρίθηκε στην παράταση, αφού στην κανονική του διάρκεια έληξε ισόπαλος χωρίς τέρματα και σε συνδυασμό με το 0-0 του πρώτου αγώνα στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός προκρίθηκε στους «8».

Στο 111′ ακυρώθηκε γκολ του Αραμπούλι για φάουλ του Ντομίνγκες, ενώ στο 116′ ο Μπαΐροβιτς με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κότνικ, δίνοντας μισή πρόκριση στους Αγρινιώτες.

Οι Νεοσμυρνιώτες δεν το παράτησαν, ισοφάρισαν με όμορφη κεφαλιά του Ντομίνγκες στο 119′, ο ίδιος έχασε ακόμη μια ευκαιρία στο 122′, αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν μια απίθανη ανατροπή.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Kότνικ, Ρέντζα, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκες, Λυμπεράκης (63′ Σαραμαντάς), Παπαγεωργίου, Οικονομίδης (68′ Παπανικολάου), Εμμανουηλίδης, Τσιλούλης Mιλόγεβιτς (111′ Γρίβας), Αραμπούλι,

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κνετ, Σανιά, Σιένστεντ, Γιοβάνοβιτς, Κέβιν (63′ Τζανακάκης), Τσιγγάρας, Ντάλσιο, Ντουάρτε, Αλβαρες (73′ Μιμίτο), Ρόσα (90’+6′ Φυτόπουλος), Ντίας (67′ Μπαϊροβιτς).