Τα νέα κρούσματα που καταγράφηκαν το τελευταίο εικοσιτετράωρο είναι 13 και το σύνολο των κρουσμάτων στη χώρα μας ανέρχεται πλέον στα 2.691 , ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον νέο κορωνοϊό, Σωτήρης Τσιόδρας.

32 νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε ΜΕΘ, ενώ 150 είναι οι συμπολίτες μας που έχασαν τη ζωή τους. Ανάμεσά τους και ο Δημήτρης Κρεμαστινός ο οποίος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» με κορωνοϊό ο οποίος τελικά προκάλεσε πολυοργανική ανεπάρκεια.

Πριν από τον κ. Τσιόδρα, τον λόγο πήρε ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης και μίλησε για τον θάνατο του Δημήτρη Κρεμαστινού.

«Εκ μέρους της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υγείας θα ήθελα να εκφράσω τα συλλυπητήριά μας στους οικείους του Δημήτρη  Κρεμαστινού. Ο καθηγητής Δημήτρης Κρεμαστινός, εκτός από σπουδαίος επιστήμονας με πρωτοποριακό για την εποχή του έργο και πολιτικός άφησε το αποτύπωμά του και στον χώρο της υγείας, υπηρετώντας με πίστη και με υπευθυνότητα το υπουργείο Υγείας και αφήνοντας το αποτύπωμά του σε σημαντικά έργα στον χώρο της υγείας, όπως είναι η λειτουργία των καρδιολογικών κλινικών στη χώρα», δήλωσε ο κ. Κοντοζαμάνης.