Σύμφωνα με την ιστοσελίδα cretalive.gr, o γνωστός και αγαπητός οπερατέρ, ο οποίος είχε συνεργασίες με τοπικά τηλεοπτικά κανάλια, αισθάνθηκε δύσπνοια την περασμένη Πέμπτη και εισήχθη στο νοσοκομείο.

Ωστόσο η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και οι γιατροί έκριναν ότι έπρεπε να διασωληνωθεί. Δυστυχώς το βράδυ του Σαββάτου άφησε την τελευταία του πνοή, στα 42 του χρόνια, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια, τους φίλους και τους συνεργάτες του.

Ο ίδιος, όταν διαγνώστηκε θετικός στον ιό έγραψε χαρακτηριστικά:

«Ήρθε λοιπόν και η σειρά μου.covid19(+) στο rapid test και βουρ βενιζελειο χθες όλη μέρα. Έχω ενημερώσει τους πάντες που ήρθα κοντά και άθελά μου ίσως να έχουν κολλήσει. Αν το προλάβει κάποιος νωρίς είναι μια γρίπη βαρβάτη, αν πάλι όχι τότε κλάψτε μανούλες και βουνά το παλικάρι….

Να προσέχετε, ο covid είναι και φέρεται ύπουλα και γι’ αυτό έχει γίνει ότι έχει γίνει ένα χρόνο τώρα. Τεράστιο ευχαριστώ στο ΤΕΠ COVID19 του Βενιζέλειου νοσοκομείου για την άψογη αντιμετώπιση της περίπτωσής μου. Μάσκα παντού αντισηπτικό με το λίτρο και όλα θα πάνε καλά. Να προσέχετε!».