Επεισόδιο μεταξύ νεαρών και αστυνομικών σημειώθηκε λίγο μετά τις 17:00, το απόγευμα της Τρίτης στην περιοχή Ευαγγελίστριας στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν οι αστυνομικοί έσπευσαν για να ελέγξουν νεαρούς που έπαιζαν σε γηπεδάκι που βρίσκεται στην περιοχή της Ευαγγελίστριας και δεν τηρούσαν τα απαραίτητα μέτρα κατά της διασποράς του κορωνοϊού.

Μόλις επιχείρησαν να βεβαιώσουν τα προβλεπόμενα πρόστιμα, τότε, κάποια από τα δέκα άτομα αντέδρασαν και τους επιτέθηκαν με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας αστυνομικός. Στη συνέχεια τα άτομα τράπηκαν σε φυγή ενώ στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποιώντας τέσσερις προσαγωγές.

Λίγη ώρα αργότερα δικυκλιστές της ομάδας ΟΠΚΕ και αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης πραγματοποίησαν ακόμα δύο προσαγωγές ατόμων στην οδό Παλαιών Πατρών, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes.gr, o ένας εκ των δύο νεαρών κρυβόταν σε πολυκατοικία και ανεβοκατέβαινε με το ασανσέρ, ενώ οι αστυνομικοί κατάφεραν τελικά να του περάσουν χειροπέδες.