Έτσι όπως το πάνε στο My Style Rocks, σε λίγο καιρό δεν θα έχουν παίκτριες για να καλυφθούν οι δύο ώρες προβολής καθημερινά και θα βάζουν για μία ώρα την Σπυροπούλου να κάνει πασαρέλα με 5-6 διαφορετικά σύνολα, μπας και βγει ο χρόνος. Σήμερα η παρουσιάστρια της εκπομπής ανακοίνωσε μια ακόμα αποχώρηση, την τέταρτη μέσα σε μια βδομάδα.

Είναι η ψυχολογική πίεση από τις σκληρές κριτικές της επιτροπής; Είναι το κακό κλίμα που φαίνεται να υπάρχει μεταξύ των κοριτσιών; Είναι κάτι που έχουν εφεύρει στον ΣΚΑΪ για να διατηρούν τα καλά νούμερα τηλεθέασης; Άλλωστε, μετά τις πρώτες 2 βδομάδες χαμηλών πτήσεων, η εκπομπή ανέβηκε στο 16-17% και κινείται σταθερά εκεί.

Πώς θα καταφέρει να το κρατήσει αυτό με τέτοιο ρυθμό αποχωρήσεων; Η Τάμτα Μαστοράκη έκανε την αρχή στο My Style Rocks. Ακολούθησαν οι δύο αποχωρήσεις της Παρασκευής με τις Αμάντα Μανωλάκου και Δανάη Ντανάκα. Σήμερα ήταν η Έφη Αναστασοπούλου που απουσίαζε και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανακοίνωσε το τέλος της από το σόου για προσωπικούς λόγους.

Ευτυχώς η παραγωγή είχε λάβει τα μέτρα της και φρόντισε να μπουν στο παιχνίδι σήμερα τρεις νέες διαγωνιζόμενες.