Ο ψευτογιατρός μιλούσε με τους ασθενείς που εξαπατούσε μέχρι και στην καφετέρια του νοσοκομείου «Μητέρα», ενός εκ των μεγαλύτερων στην Ελλάδα.

Σε φωτογραφία ντοκουμέντο που μεταδόθηκε στο MEGA, τρεις γυναίκες μιλούν με τον ψευτογιατρό στην καφετέρια του Μητέρα.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, στην καφετέρια υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι τους οποίους και είχε βάλει σε σειρά… προτεραιότητας για να τους μιλήσει!

«Πιείτε ένα καφέ κι έρχομαι», τους έλεγε.

Ο «ψευτογιατρός» πλέον έχει προφυλακιστεί ενώ σύμφωνα με πληροφορίες κατάφερε όλο αυτό το διάστημα να εξαπατήσει τουλάχιστον 45 ανθρώπους, τρεις εκ των οποίων έχουν ήδη καταλήξει.

Ο 47χρονος ενώπιον του ανακριτή δήλωσε βοτανολόγος, συστηνόταν στα θύματα του ως ογκολόγος και συνεργάτης κλινικής στην Ελβετία και υποσχόταν ίαση.

Γνώριζε τα πάντα για τα θύματά του

Όπως μετέδωσε το MEGA, καλοντυμένος και κρατώντας μια ιατρική τσάντα επισκεπτόταν ιδιωτικά νοσοκομεία, διαγνωστικά κέντρα και δημόσια ιατρεία αναζητώντας απελπισμένους ασθενείς. Εντύπωση όμως προκαλεί το γεγονός ότι γνώριζε τα πάντα για τα υποψήφια θύματά του.

«Ήξερε τα πάντα για μένα, ήξερε που νοσηλεύομαι, ήξερε τα τηλέφωνά μου, ήξερε τη διεύθυνσή μου, ήξερε τα πάντα για μένα» ανέφερε μία γυναίκα.