Να ακινητοποιήσουν όχημα με τρεις επιβαίνοντες, που δε σταμάτησαν σε σήμα για έλεγχο καθώς μετέφεραν ναρκωτικά, κατάφεραν μετά από καταδίωξη οι αστυνομικοί, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, σε περιοχή της Καστοριάς.

Συνέλαβαν τελικά δύο Έλληνες, 23 και 24 ετών, κι έναν 23χρονο αλλοδαπό, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, απείθεια και αντίσταση.

ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΑΣΤΥΝΟΜΊΑ

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων, από άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς και της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε.) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας Καστοριάς, με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας, εντοπίστηκε, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, το εν λόγω Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο.

Το οδηγούσε ο 23χρονος Έλληνας, ο οποίος δε συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών, αλλά ανέπτυξε ταχύτητα και τράπηκε σε φυγή, ενώ οι άλλοι δύο επιβαίνοντες πετούσαν στον δρόμο συσκευασίες, που, όπως προέκυψε, περιείχαν ακατέργαστο χασίς.

ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΑΣΤΥΝΟΜΊΑ

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, το όχημα ακινητοποιήθηκε και οι επιβαίνοντες συνελήφθησαν, παρά την προσπάθειά τους να διαφύγουν, προβάλλοντας σθεναρή αντίσταση.

Από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς περισυλλέγησαν από το οδόστρωμα 39 κιλά ακατέργαστου χασίς.

Κατασχέθηκαν, επίσης, το Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, τρία κινητά τηλέφωνα, τέσσερις κάρτες SIM και μία πιστωτική κάρτα.

Με δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος τους, οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.