Μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ  ακύρωσε και την συνέντευξη στο Star.

Ακυρώνει τα πάντα ο Πάνος Καμμένος με την ελπίδα ο Ζόραν Ζάεφ να μην έχει βρει τους δύο βουλευτές που του λείπουν.

Μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ  ακύρωσε και την συνέντευξη που είχε προγραμματιστεί για σήμερα το βράδυ στο Star.

«Είμαστε σε διαρκή συνεδρίαση. Δε νομίζω να έχουμε κάτι σήμερα». ανέφερε εξερχόμενος από το γραφείο του και όταν ρωτήθηκε αν θα μιλήσει στον Αλέξη Τσίπρα αρκέστηκε να πει «όλα θα γίνουν».

«Αν δεν έχουμε εικόνα από τα Σκόπια δεν θα γίνει τίποτα, ούτε η συνάντηση με τον Τσίπρα, ούτε η συνέντευξη στο Star. Μην πιστεύετε τίποτα από αυτά που γράφονται», τόνισε χαρακτηριστικά στους βουλευτές του.

Στη συνεδρίαση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων συμμετείχαν όλοι οι βουλευτές του κόμματος, εκτός από την υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά που βρίσκεται σε προγραμματισμένο ταξίδι στο εξωτερικό.

Δεν παραβρέθηκαν δύο άλλα μέλη της κυβέρνησης που δεν είναι βουλευτές: o Τέρενς Κουίκ  και η Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

«Βγάλτε φωτογραφίες για να μην κάνετε σενάρια» είπε προς τους εκπροσώπους του τύπου, προσθέτοντας πως «τον Κόκκαλη λέγανε πως τον είδανε σε καφέ την Τετάρτη (ημέρα που ήταν προγραμματισμένη αρχικά η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας) ενώ ήταν στην Αχαϊα».

Θυμίζουμε ότι νωρίτερα ο κ. Καμμένος είπε ότι η εμπλοκή που υπάρχει σύμφωνα με τον ίδιο στα Σκόπια σχετικά με την συζήτηση για την συνταγματική αναθεώρηση είναι αιτία για να αναβληθεί το ραντεβού του με τον Αλέξη Τσίπρα.