Σαν το αγρίμι ζούσε επί δύο και πλέον εβδομάδες σε δύσβατες και δασώδεις περιοχές στο νότο της Κέρκυρας ο επί εβδομάδες καταζητούμενος για το βιασμό 34χρονης στον Κάβο, για να εντοπιστεί από λουόμενους το μεσημέρι της Κυριακής όταν πήγε να… κάνει μπάνιο στην παραλία του Αγίου Γόρδιου Λευκίμμης!

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι όταν έγινε αντιληπτός (και αφού ειδοποιήθηκε η Αστυνομία), έφυγε από το σημείο και ανέβηκε σε δασώδη περιοχή πάνω από τα παράλια της περιοχής.

Ξεκίνησε μεγάλη καταδίωξη στην οποία έγινε χρήση αστυνομικών σκύλων αλλά και άλλων μέσων επιτήρησης και, κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, ο 47χρονος στις 18:30 περίπου έπεσε από γκρεμό πάνω από τη θάλασσα ύψους 200 περίπου μέτρων με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά με πολλαπλά κατάγματα και εκδορές.

Όπως αναφέρει το corfupress.com αμέσως έσπευσε η Πυροσβεστική, άνδρες της οποίας κατόρθωσαν να τον απεγκλωβίσουν λίγο μετά τις 9 το βράδυ και με ασθενοφόρο να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο όπου μέχρι αυτή την ώρα νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Κατά τον εντοπισμό του και αμέσως μετά την προσέγγισή του από τους διασώστες, ο φερόμενος ως δράστης βιασμού και απαγωγής τους ζήτησε μία κουβέρτα γιατί κρύωνε και νερό, ενώ είχε τις αισθήσεις του και επικοινωνία με το περιβάλλον.

Με πολλαπλά τραύματα, από την πτώση στη χαράδρα περίπου 30 μέτρων, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας.

Ο διοικητής της Πυροσβεστικής Κέρκυρας κ. Κολοβός υπογράμμισε ότι η επιχείρηση διήρκησε πολλές ώρες καθώς το σημείο ήταν εξαιρετικά δύσβατο και θα έπρεπε να ληφθούν όλες οι απαραίτητες προφυλάξεις λόγω των σοβαρών τραυματισμών του καταζητούμενου.

Σήμερα αναμένεται να δοθεί συνέντευξη Τύπου από την Αστυνομία σχετικά με τις συνθήκες και τα στοιχεία της έρευνας και σύλληψης του 47χρονου.