Μια υπόθεση που έχει προκαλέσει αναστάτωση στην τοπική κοινωνία… Τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως νεκρός εντοπίστηκε στα Κρέστενα Ηλείας, το απόγευμα της Δευτέρας, 11.11.2019, ένας άνδρας ηλικίας 38 ετών.

Η σορός εντοπίστηκε σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, από δύο εργάτες γης, οι οποίοι αμέσως ενημέρωσαν την αστυνομία.

Σύμφωνα με το patrisnews.com, η μία από αυτές αφορούσε στη δολοφονία του ίδιου του του πατέρα. Μια πράξη για την οποία μάλιστα είχε φυλακιστεί.

Η δεύτερη σημειώθηκε όσο εκείνος ήταν φυλακισμένος. Εκείνη την περίοδο η παπαδιά, η οποία έχει καταδικαστεί ως ηθική αυτουργός της δολοφονίας του συζύγου της και ιερέα στα Κρέστενα, είχε συνάψει σχέση μαζί του.

Μάλιστα, του είχε ζητήσει – σύμφωνα με κατάθεσή του – να σκοτώσει εκείνος τον άνδρα της, κάτι το οποίο αρνήθηκε. Ως αποτέλεσμα, διέκοψαν τη σχέση τους και η παπαδιά φέρεται να αναζήτησε κάποιον άλλον ώστε να υλοποιήσει το σατανικό της σχέδιο.

Μετά την αποφυλάκισή του, ο 38χρονος κατοικούσε σε εγκαταλελειμμένη τοποθεσία σε αγροτική περιοχή στα Κρέστενα.

Στην περιοχή αυτή βρέθηκε μάλιστα και η σορός του, δύο μέρες πριν. Οι αρχές έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, ωστόσο αναμένεται η ιατροδικαστική έκθεση για να αποσαφηνιστούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.