Ο ΠΑΟΚ θα υπερασπιστεί τον τίτλο του Κυπελλούχου Ελλάδας, στον αυριανό τελικό του φάιναλ φορ της Ιεράπετρας.

Μπορεί να έχασε το πρώτο σετ, όμως με καταπληκτική απόδοση στα τρία επόμενα ο ΠΑΟΚ, επικράτησε του Ολυμπιακού με 3-1 και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό Κυπέλλου βόλεϊ του Final-4 της Ιεράπτερας. Οι Κλάπβαϊκ και Όκολιτς ήταν οι κορυφαίοι για την ομάδα του Γιούρι Φιλίποφ.

Για τους «ερυθρόλευκους» έπαιξαν ρόλο οι απώλειες των Κουμεντάκη και Αλεξίεφ. Ο Ολυμπιακός πήρε το πρώτο σετ με 25-22, αλλά τα τρία επόμενα πήγαν στον ΠΑΟΚ με 25-15, 25-23 και 28-26 και ο Δικέφαλος του Βορρά θα περιμένει το νικητή αγώνα του Φοίνικα με τον Ηρακλή.

Στο πρώτο σετ και παρά το γεγονός πως προηγήθηκε με 11-8 ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός με όπλο την καλή του υποδοχή, πήρε κεφάλι με 11-12, ενώ μετά τα μισά του σετ, άνοιξε το προβάδισμα του με 16-20, για να φτάσει στο τελικό 22-25.

Οι «ερυθρόλευκοι» από εκεί και μετά αποσυντονίστηκαν ως προς την υποδοχή, ενώ ο Δικέφαλος του Βορρά, που πήρε εξ’ αρχής το προβάδισμα στο σετ, ανέβηκαν πολύ στο μπλοκ και παίζοντας πολύ στον πρώτο χρόνο. Ετσι το υπέρ τους 12-7, έγινε σύντομα 17-10 και το σετ έκλεισε με 25-15.

Πηγή: sport-fm.gr