Ο Νίκος Παππάς βρέθηκε αντιμέτωπος με τα παράπονα των Μακεδόνων για την Συμφωνία των Πρεσπών κατά την επίσκεψη στο Κιλκίς.

Σε χωριά του Κιλκίς βρέθηκε σήμερα ο Νίκος Παππάς και… κάτοικοι της περιοχής βρήκαν την ευκαιρία να τον πλησιάσουν για να διαμαρτυρηθούν για τη συμφωνία των Πρεσπών.

Συγκεκριμένα ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς επισκέφθηκε τα ακριτικά χωριά των Ευζώνων, της Μεταμόρφωσης και της Ποντοηράκλειας του νομού Κιλκίς, στα οποία έχουν συστήματα δορυφορικής λήψης, στο πλαίσιο του προγράμματος «καθολικής τηλεοπτικής κάλυψης» της χώρας.

Ωστόσο οι κάτοικοι μόνο για το τηλεοπτικό σήμα δεν ενδιαφέρονταν, αφού όπως κατέγραψε και η κάμερα του ΣΚΑΪ, έδειξαν την απογοήτευσή τους και την πικρία τους για τη Συμφωνία των Πρεσπών και την «προδοσία της Μακεδονίας», όπως οι ίδιοι την χαρακτήρισαν.

«Προδώσατε τη Μακεδονία», είπε χαρακτηριστικά ένας ηλικιωμένος κάτοικος του ακριτικού χωριού Μεταμόρφωση, συμπληρώνοντας «κρίμα που σας έδωσα και την ψήφο μου», ενώ ο υπουργός προσπαθούσε να αναπτύξει τα επιχειρήματά του. Ένας δημοτικός σύμβουλος του δήμου Παιωνίας του επέδωσε μάλιστα και ψήφισμα, που χαρακτηρίζει «ανεπιθύμητους» όσους έχουν εγκρίνει την Συμφωνία των Πρεσπών, ενώ ο κύριος Παππάς που το παρέλαβε γελώντας αμήχανα, είπε: «Να φύγουμε, δηλαδή, εννοείτε;».

Η επίσκεψη πάντως του κυρίου Παππά συνεχίστηκε κανονικά και σε γειτονικά χωριά του Κιλκίς.