Σε μπράβους της νύχτας φέρεται να αποδίδεται η βίαιη επίθεση που δέχθηκε χθες το απόγευμα ο γνωστός τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του τραγουδιστή, τον ποινικολόγο Αλέξη Κούγια, ο Θέμης Αδαμαντίδης έχει υποβάλει μήνυση εναντίον αγνώστων. Επιχειρηματίας της νύχτας εδώ και καιρό του ζητά χρήματα για υποτιθέμενο συμβόλαιο που έχει υπογράψει μαζί του για καλοκαιρινές συναυλίες. Συναυλίες που δεν έγιναν ποτέ.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 και της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», οι δύο άνδρες οι οποίοι επέβαιναν σε μοτοσικλέτα και φορούσαν κράνη, πλησίασαν τον Θέμη Αδαμαντίδη και του «έκοψαν» τον δρόμο λέγοντάς του σε άγριο τόνο να επιστρέψει τα χρήματα που φέρεται να είχε πάρει από γνωστό επιχειρηματία της νύχτας.

Το απόγευμα της Παρασκευής, ο τραγουδιστής παραχώρησε μια συνέντευξη Τύπου για το αιματηρό επεισόδιο, παρουσία του δικηγόρου του. «Θέλω να πω σε όλους τους Ελληνες πολίτες, αυτή η Ελλάδα δεν πρέπει να είναι περισσότερο ή λιγότερο κανενός απ΄ό,τι είναι και δική μας», είπε αρχικά ο λαϊκός τραγουδιστής, και κατόπιν πρόσθεσε: «Πρέπει επιτέλους να πάψουμε να φοβόμαστε για το δίκιο μας, ας φοβούνται κάποιοι άλλοι που κάνουν παράνομες πράξεις και ανήθικες. Έχω το θάρρος στην ψυχή μου να πάω μέχρι το τέρμα για το δίκιο μου».

«Ούτε ξυλοδαρμό μπορώ να το πω. Περπατούσα, με πλησίασαν και με χτύπησαν. Μου είπαν για χρήματα, τα οποία … έτσι θέλει να ισχυρίζεται κάποιος. Είμαι καλά, γι’ αυτό βγήκα…», επεσήμανε στη συνέχεια, ενώ αρνήθηκε να δεχθεί άλλες ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους. Όταν, όμως ρωτήθηκε για τον λόγο που έδωσε αυτή την συνέντευξη τύπου, ο ίδιος εξήγησε πώς ήθελε να δουν όλοι είναι καλά. Ευχαρίστησε, λοιπόν, όσους παρευρέθηκαν σ’ αυτή και η συνέντευξη ολοκληρώθηκε.