Η Sixt, ο διεθνής πάροχος υπηρεσιών βραχυχρόνιων μετακινήσεων (rent a car) και μακροχρόνιων μισθώσεων (leasing) εισάγει στην Ελλάδα την υπηρεσία Rent a bike.

Με το νέο της προϊόν, η Sixt επιδιώκει να καλύψει τις αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών για άνετη και οικονομική μετακίνηση στην πόλη αλλά και να προσφέρει εμπειρίες οδηγικής απόλαυσης σε όσους επιλέξουν να ταξιδέψουν.

Το δίκυκλο αποτελεί έναν μοναδικό τρόπο μετακίνησης για καθημερινές διαδρομές μέσα στην πόλη αλλά και εκτός αυτής κατά τη διάρκεια των διακοπών. Πρόκειται για μέσο μετακίνησης που παρέχει ελευθερία κίνησης, άνεση, μεγαλύτερη αυτονομία και πιο οικονομική λειτουργία. Η Sixt διαθέτει έναν ευρύ στόλο μικρών και μεγάλων σκούτερ αλλά και μηχανών Yamaha και BMW. Ενδεικτικά δημοφιλή μοντέλα που συνθέτουν τον στόλο: R 1250 GS, Tracer 900, Niken, XMAX, TMAX, TRICITY, NMAX.

H κράτηση των δίκυκλων μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της εταιρείας www.sixt.gr, στο email rentabike@sixt.gr, ή τηλεφωνικά στο 2105786392 και η παραλαβή-παράδοση μπορεί να γίνει στο υποκατάστημα της Sixt στην Λεωφόρο Συγγρού 11.