Με αφορμή την επέτειο των 100 χρόνων καθώς και την επίτευξη των 100 νικών στο WRC, η Citroën παρουσίασε το νέο πρόγραμμα «ΠΡΙΜ 100».

Φέτος τον Μάρτιο, η Citroën συμπληρώνει έναν αιώνα δυναμικής πορείας, γράφοντας τις δικές της σελίδες στο βιβλίο ιστορίας της αυτοκίνησης.

Η μάρκα γιορτάζει 100 χρόνια καινοτομίας, που συνδέεται άριστα με τα βασικά χαρακτηριστικά του DNA της όπως η άνεση, η οδηγική ευχαρίστηση και η ασφάλεια. 100 χρόνια ιστορίας και πρωτοπορίας, με θάρρος για συνεχή εξέλιξη και δημιουργικότητα που ξεπερνά κάθε δοκιμασία.

Η διαρκής πρόοδος αντανακλά την επιτυχή πορεία της Citroën. Αυτή τη φορά, οι προβολείς στρέφονται στο αγωνιστικό παλμαρέ της Citroën καθώς είναι η μόνη εταιρεία που ξεπέρασε τις 100 νίκες σε αγώνες WRC, σηματοδοτώντας νέο ορόσημο για το πιο δύσκολο πρωτάθλημα ράλι παγκοσμίως.

Με αφορμή την επέτειο των 100 χρόνων καθώς και την επίτευξη των 100 νικών στο WRC, η μάρκα γιορτάζει την ανοδική πορεία της και προσφέρει μοναδικά προνόμια μέσα από το νέο πρόγραμμα «ΠΡΙΜ 100», που δημιουργήθηκε για να ικανοποιεί τις ανάγκες των αγοραστών.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα «ΠΡΙΜ 100», προσφέρεται σε όλα τα διαθέσιμα νέα μοντέλα, με κινητήρες προδιαγραφών Euro 6.2, σε ειδικές προνομιακές τιμές, με 36 άτοκες δόσεις και με 5 χρόνια εγγύηση.

Η Citroën προσφέρει τη δυνατότητα απόκτησης νέων και ανανεωμένων μοντέλων, εστιάζοντας στους τομείς της ασφάλειας, της αισθητικής και της άνεσης, με τον πιο προσιτό τρόπο.