Η απόλυτη fashion designer των Κανών έχει ντύσει τις πιο αναγνωρίσιμες και διάσημες γυναίκες της εποχής μας

Είναι η Ελληνίδα που κατάφερε να ξεπεράσει τα στενά σύνορα της χώρας μας και ρούχα της να φορέσουν μερικές από τις πιο διακεκριμένες και αναγνωρίσιμες γυναίκες της εποχής, από την Μισέλ Ομπάμα μέχρι την Μελάνια Τραμπ. Τώρα η έκπληξη έρχεται από τις Κάννες όπου η Μαίρη Κατράντζου είχε την τιμή, η πρόεδρος της Κριτικής επιτροπής του Φεστιβάλ Κέιτ Μπλάνσετ να εμφανιστεί στο κόκκινο χαλί με δικό της ρούχο καθώς και με κοσμήματα του οίκου Chopard.

Η Μαίρη Κατράντζου μας σχολίασε: «Η κυρία Πρόεδρος εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με τουαλέτα μου. Τιμή και προνόμιο! Μου αρέσει να ντύνω αυτή την γυναίκα που με εμπνέει εδώ και πολλά χρόνια. Ποτέ δεν δηλώνω τον ενθουσιασμό μου βλέποντας κάποια να φοράει ρούχα μου. Σήμερα θα το κάνω! Η Κέιτ Μπλάνσετ ήταν πάντα από τις σταρ που  θαυμάζω και με εμπνέουν».


« Η Κέιτ Μπλάνσετ ήταν πάντα από τις σταρ που θαυμάζω και με εμπνέουν»,  λέει η Μαίρη Κατράντζου

Ένα κορίτσι με ιστορία
Η Μαίρη Κατράντζου διένυσε τον ανταγωνιστικό δρόμο της μόδας με γρήγορα και σταθερά βήματα, μεταφέροντας την αρχιτεκτονική οπτική της και την αγάπη για τα print στις δημιουργίες της. Το στιλ με τα ασυνήθιστα print που άλλοτε απεικονίζουν μπουκάλια, γεωμετρικά σχήματα και άλλοτε αντλούν την έμπνευσή τους από την ελληνική μυθολογία και τον Disney, την καθιέρωσαν σχετικά γρήγορα.

Η διεθνής κοινότητα υποκλίθηκε στο ταλέντο της. Είναι γαλουχημένη μέσα στον κόσμο του design. Γεννημένη στην Ελλάδα μυείται στον σχεδιασμό από πολύ μικρή. Η γιαγιά της σχεδιάζει φωτιστικά, η μητέρα της ασχολείται με την διακόσμηση και ο πατέρας της είναι επιχειρηματίας ο οποίος ασχολείται με τα συστήματα ασφαλείας, λόγω οικογενειακή παράδοσης όμως, γνωρίζει καλά και από υφάσματα.