Ο Ντιέγκο Κόστα σημείωσε τέσσερα γκολ, και η Ατλέτικο Μαδρίτης πανηγύρισε τα ξημερώματα στο Νιου Τζέρσεϊ ευρεία φιλική νίκη με 7-3 επί της Ρεάλ Μαδρίτης, στον τελικό αγώνα της περιοδείας τους στις Ηνωμένες Πολιτείες. Σ΄’ενα φιλικό οπου Ζιντάν και Σιμεόνε χρησιμοποίησαν 40 παίκτες.

Η Ρεάλ παρουσίασε μία ισχυρή ομάδα, ενισχυμένη με Εντέν Αζάρ και Λούκα Γιόβιτς, αφήνοντας εκ νέου τον Γκάρεθ Μπέιλ στον πάγκο, όμως στο τέλος του ημιχρόνου βρέθηκε πίσω στο σκορ με 5-0!.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης παρουσίασε στο γήπεδο τα νέα της αποκτήματα, συμπεριλαμβανομένου και του Ζοάο Φέλιξ, που μάλιστα…ξεκίνησε λογαριασμό απέναντι στην «βασίλισσα».

Ο Ντιέγκ Κόστα άνοιξε το σκορ μόλις στο πρώτο λεπτό, ενώ ο Φέλιξ χρειάστηκε επτά λεπτά για να σκοράρει. Ο Άνχελ Κορέα, που αντικατέστησε νωρίς τον Μοράτα, που τραυματίστηκε, πέτυχε ένα τρίτο γκολ στο 19΄, πριν ακολουθήσουν άλλα δύο από τον Ντιέγκο Κόστα (28΄και 45΄πέναλτι). Η καταστροφή για την Ρεάλ δεν σταμάτησε στο ημίχρονο, αφού ο Φέλιξ έδωσε την ασίστ στον Κόστα για να χριστεί τέταρτη φορά σκόρερ.

Όμως ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον αγωνιστικό χώρο μαζί με τον Καρμπαχάλ στο 65’, αφού δέχθηκαν αμφότεροι κόκκινη κάρτα.

Ο Νάτσο μείωσε (59΄) για την Ρεάλ, αλλά ο Βιτόλο επέτρεψε στους «ροχιμπλάνκος» να πανηγυρίσουν ξανά με ένα εξαιρετικό γκολ, πριν Μπενζεμά (85΄πέναλτι) και Χάβι Ερνάντες (89΄) διαμορφώσουν το τελικό σκορ σε 7-3!

Ετσι η Ρεάλ Μαδρίτης επιστρέφει στο σπίτι χωρίς νίκη, μετά από τα τρία της φιλικά στις ΗΠΑ.