Ανάστατοι είναι οι γονείς στον Εύοσμο, καθώς μία μητέρα κατήγγειλε σήμερα ότι έγινε απόπειρα αρπαγής της 11χρονης κόρης της.

Σύμφωνα με το grtimes, δύο άνδρες φέρονται να ακολούθησαν το σχολικό λεωφορείο που επέβαινε το κορίτσι, με πρόθεση να την αρπάξουν έξω από το σπίτι της. Οι δύο άνδρες οδηγούσαν μαύρο όχημα που δεν είχε πινακίδες. Όταν το σχολικό σταμάτησε στη στάση που κατέβαινε η 11χρονη, το μαύρο όχημα έκανε επίσης στάση έξω από το σπίτι και περίμεναν για να βγει το παιδί από το όχημα με πρόθεση να το ακολουθήσουν.

Η συνοδός του σχολικού που παρατήρησε την ύποπτη στάση του οχήματος δήλωσε πως μέσα στο όχημα ήταν δύο άνδρες ηλικίας περίπου 55-60 ετών.

 

«Περίμεναν να βγει το παιδί από το λεωφορείο ενώ υπήρχε η δυνατότητα να το προσπεράσουν και να φύγουν από το πλάι του δρόμου. Μέχρι που βγήκε το παιδί και αυτοί έκαναν να το ακολουθήσουν. Όλα αυτά τα είδε η σύνοδος η οποία φώναξε στην κόρη μου να τρέξει προς το σπίτι, ώστε να μπει στην οικοδομή για να μην την αφήσει και φύγει. Οι δύο άντρες κοντοστάθηκαν, έκαναν δύο φορές αναστροφή και αφού έφυγε η κοπέλα (σ.σ. συνοδός) έφυγαν και αυτοί», περιγράφει η μητέρα.

Η μητέρα της 11χρονης εύχεται να πρόκειται για ένα τυχαίο γεγονός, ωστόσο, ενημέρωσε την αστυνομία, συνοδευόμενη από την σύνοδο των παιδιών που αντιλήφθηκε το συμβάν.

Το περιστατικό είχε ως αποτέλεσμα να προκληθεί αναστάτωση σε γονείς, οι οποίοι φοβούνται για την ασφάλεια των παιδιών τους.