Θέμα ημερών ακόμα και ωρών φαίνεται πως είναι η σύλληψη της μαυροφορεμένης γυναίκας που επιτέθηκε με βιτριόλι στην 34χρονη έξω από τον χώρο δουλειάς της στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ για την αστυνομία έχει κλείσει ο κύκλος των υπόπτων.

Δυο είναι τα άτομα στα οποία κατέληξε η αστυνομία. Η μία είναι μία αλλοδαπή στο ευρύτερο επαγγελματικό περιβάλλον της 34χρονης η οποία φέρεται, σύμφωνα με την ΕΡΤ, να είχε κάποια εμμονή μαζί της.

Η δεύτερη ύποπτη είναι γυναίκα στο στενό οικογενειακό περιβάλλον του θύματος , η οποία είχε αδύναμο άλλοθι

Σύμφωνα με πληροφορίες τα χαρακτηριστικά της μίας υπόπτου υπάρχουν σε καρέ από βίντεο της περιοχής που επεξεργάζεται η ΕΛ.ΑΣ.

Από τις καταθέσεις της 34χρονης γυναίκας, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, προκύπτει ότι δεν αναγνωρίζει κανένα πρόσωπο από αυτά που της έδειξε η αστυνομία.

Στο μικροσκόπιο των Αρχών 10.000 κλήσεις

Επεξεργασία περίπου 10.000 τηλεφωνικών επικοινωνιών που έγιναν την ημέρα της επίθεσης με βιτριόλι στην 34χρονη γυναίκα, την Τετάρτη 20 Μαΐου, στην ευρύτερη περιοχή της Καλλιθέας, πραγματοποιείται από τους ειδικούς, και οι αστυνομικοί που διερευνούν την υπόθεση πιστεύουν ότι από τα αποτελέσματα που θα προκύψουν, σε συνδυασμό με ορισμένα άλλα, θα εντοπιστεί η δράστιδα, σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας περιμένουν να συνέλθει η 34χρονη από τα αλλεπάλληλα χειρουργεία στα οποία υποβάλλεται στο Θριάσιο Νοσοκομείο, προκειμένου να την επισκεφθούν πάλι και να προσπαθήσουν, εκτός των άλλων, να διασταυρώσουν κάποιες πληροφορίες που έχουν στη διάθεσή τους.