Σε νέες αποκαλύψεις για τη δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας στη Ρόδο, προχώρησαν αξιωματικοί του Λιμενικού.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο υπουργείο Ναυτιλίας, γνωστοποιήθηκε για το έγκλημα στη Ρόδο ότι μετά την ανάλυση των δεδομένων κατά την προανακριτική διαδικασία και την αξιοποίηση βίντεο, προσήχθησαν ως ύποπτοι για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, δύο άτομα.

Όπως ανέφεραν οι αξιωματικοί του Λιμενικού, από την προανάκριση προέκυψε ότι ο 19χρονος μετέβη με μικρό φορτηγό μαζί με τον 21 ετών στην οικεία της θανούσης για να την παραλάβουν και να πάμε σε εξοχική κατοικία.

Εκεί, σημείωσαν, υπήρξε έντονος διαπληκτισμός  και ο ένας εκ των δύο κατηγορουμένων φέρεται να την χτύπησε με σίδερο στο κεφάλι ενώ στη συνέχεια μετέφεραν το θύμα και το πέταξαν στη θάλασσα.

«Προέκυψε ότι το θύμα εν ζωή υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις» σημείωσαν προσθέτοντας ότι παραγγέλθηκε και η διενέργεια τοξικολογικών εξετάσεων.

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για το έγκλημα

Την ίδια στιγμή, οι  λεπτομέρειες του εγκλήματος της άτυχης φοιτήτριας στη Ρόδο που έρχονται στο φως της δημοσιότητας – όπως η φωτογραφία στην οποία φαίνονται να είναι δεμένα τα πόδια της 21χρονης – συνεχίζουν να προκαλούν ανατριχίλα.

Οι αστυνομικοί βρήκαν το άψυχο κορμί της και διαπίστωσαν ότι ήταν δεμένη στα πόδια, όπως φαίνεται και από την συγκλονιστική φωτογραφία που υπάρχει και στη δικογραφία.

 Ο δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης φοιτήτριας, Αλέξης Κούγιας, σόκαρε με την αποκάλυψη ότι οι φερόμενοι ως δράστες της απεχθούς δολοφονίας έδεσαν τα πόδια της 21χρονης πριν την πετάξουν στην θάλασσα, όπου και βρήκε τραγικό θάνατο.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, προέβησαν σε αυτήν την ενέργεια επειδή φοβήθηκαν μην ξυπνήσει από την επαφή της με το νερό και για να είναι σίγουροι ότι θα πνιγεί.