Νεαρός μίλησε για τα «ραντεβού θανάτου» των χούλιγκαν και δηλώνει πως δεν τα φοβάται γιατί έχει «φουλ αδρεναλίνη»!

Σε ερώτηση για το τι εννοούμε όταν λέμε «ραντεβού θανάτου» ο νεαρός απαντά: «ξύλο, μπάχαλα, καδρόνια. Είναι ξύλο θανάτου, εκεί δεν σε φέρνει κανένας με το ζόρι, άμα θέλεις να πας πας! Είναι με δική σου ευθύνη! Κανόνες υπάρχουν, να βρισκόμαστε κάπου, μεταξύ μας, 30-40, 40-50» είπε και ανέφερε πως «δεν είμαι υπέρ του μαχαιριού αλλά υπάρχουν άτομα που το βγάζουνε. Στη δύσκολη».

Αναφερόμενος στα επεισόδια της Κυριακής είπε στον ALPHA: «Δεν ξέρω τι ακριβώς στράβωσε, ίσως έφταιγαν οι αστυνομικοί εκεί που παραβρέθηκαν; Τι να σου πω».

Σε ερώτηση για το αν φοβάται απάντησε: «όχι, έχω φουλ αδρεναλίνη».

Οι αστυνομικοί αναζητούν τους δράστες της επίθεσης κατά του αστυνομικού της ομάδας ΔΙΑΣ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Οι Αρχές συνέλεξαν υλικό από 16 κάμερες ασφαλείας σύμφωνα με τον ALPHA προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες.

Από την πλευρά του καταστηματάρχης της περιοχής καταγγέλλει πως έγιναν βίαιες προσαγωγές ατόμων που δεν είχαν σχέση με τα επεισόδια.

«Τα παιδιά κάθονταν, τρώγανε, από εδώ, από εκεί, γίνεται ένα ντου, κάνουν φασαρίες, μας έσπασαν το μαγαζί, τις περιουσίες μας», είπε ο καταστηματάρχης.

«Συνάδελφοί μου δέχτηκαν επίθεση από οπαδούς και τους αφαίρεσαν τη μηχανή. Σπεύσαμε στο σημείο. Τα άτομα που επιτέθηκαν στους συναδέλφους μου κρατούσαν στειλιάρια», είπε ο αστυνομικός στον ALPHA.

«Κάποιος μας πλησίασε από πίσω για να μας καρφώσει με το μαχαίρι από πίσω, ύπουλα. Είναι το κρίμα της υπόθεσης, δηλαδή να τραυματιστείς και να πάθεις κάτι σοβαρό από το πουθενά, από το τίποτα», ανέφερε.