Ο πρόεδρος της Ντινάμο Μπρεστ, Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, δεν ταξίδεψε στην Αθήνα για την αποψινή (20.15) αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.
Πολλοί Έλληνες φίλαθλοι θα ήθελαν να δουν σήμερα τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα στο Περιστέρι, όπου στις 20.15 ο Ατρόμητος υποδέχεται την ομάδα στην οποία πρόεδρος είναι ο θρυλικός Αργεντινός, τη Ντινάμο Μπρεστ.

Το πιθανότερο σενάριο, φυσικά, ήταν να μην βρεθεί στη χώρα μας ο «Πίμπε Ντε Όρο», κάτι για το οποίο είχατε διαβάσει στις 17 Ιουλίου, την ημέρα δηλαδή που ο Μαραντόνα βρέθηκε στη Λευκορωσία, ώστε να παρουσιαστεί ως ο νέος πρόεδρος της Ντινάμο Μπρεστ.

Λίγο αργότερα η λευκορώσικη ομάδα είχε ποστάρει στον λογαριασμό της στο twitter ότι ο 58χρονος σταρ «συνάντησε την ομάδα, πριν φύγει για την Αργεντινή. Ο πρόεδρος της ομάδας θα συναντήσει την οικογένειά του, αλλά θα είναι πίσω στις 2 Αυγούστου για τη ρεβάνς του Europa League με τον Ατρόμητο».

Τόσο οι άνθρωποι της Ντινάμο όσο και αυτοί του Ατρόμητου επιβεβαιώνουν ότι ο Μαραντόνα δεν βρίσκεται στην Αθήνα και ως εκ τούτου η επιθυμία πολλών να δουν από κοντά τον Αργεντινό θα μείνει ανεκπλήρωτη.

Πηγή: Sport24.gr