Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες των αρχών για την υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, μέσα στο σπίτι του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά.

Η Αστυνομία αναζητεί τον άνθρωπο που βρίσκεται πίσω από τα τρία απειλητικά τηλεφωνήματα που δέχτηκε η σύμβουλος ψυχικής υγείας της Καρολάιν, σύμφωνα με την Real News. Η χρονική στιγμή κατά την οποία δέχεται αυτά τα απειλητικά τηλεφωνήματα η Ελένη Μυλωνοπούλου είναι όταν πλέον είχε γίνει γνωστό πως η ίδια είχε κληθεί από την Ασφάλεια και είχε δώσει πλήρη κατάθεση για τις συνεδρίες που έκανε με την 20χρονη.

Στις κλήσεις αυτές, που γίνονται από άγνωστο αριθμό, ένας άνδρας την απειλούσε πως θα τη σκοτώσει, χωρίς να της δίνει άλλες εξηγήσεις.

Γλυκά Νερά: Σε συνεννόηση με τις Αρχές

Η Ελένη Μυλωνοπούλου ήταν σε συνεννόηση με την Αστυνομία από την αρχή για όσα υποστήριζε δημόσια και την είχαν δασκαλέψει για το τι θα πρέπει να απαντήσει σε ενδεχόμενες ερωτήσεις από την πλευρά του δολοφόνου.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το «θέατρο» που έπαιξε ο καθ’ ομολογία δολοφόνος. Συγκεκριμένα είχε επισκεφτεί την κ. Μυλωνοπούλου και έπαιζε τον δυστυχισμένο σύζυγο, ζητώντας δήθεν να τον βοηθήσει να διαχειριστεί το κακό που τον είχε βρει.

Η κ. Μυλωνοπούλου υποστήριζε ότι, από την πρώτη συνεδρία το 2020, διαπίστωσε ότι η νεαρή κοπέλα ήταν εγκλωβισμένη, καθώς ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ήλεγχε κάθε της κίνηση. Στην πρώτη συνεδρία και ενώ ο 33χρονος ήταν έξω από το γραφείο η Καρολάιν είχε βάλει τα κλάματα ζητώντας βοήθεια. Έλεγε ότι ζει σε μία φυλακή, χωρίς κανένα ίχνος ελευθερίας. Ακόμα και οι μετακινήσεις της εκτός σπιτιού γίνονταν με ένα συγκεκριμένο ταξί, γνωστό του 33χρονου πιλότου.