Φωτογραφικό ντοκουμέντο από το σαλόνι της μεζονέτας στα Γλυκά Νερά, από το σημείο δηλαδή που ξεκίνησαν όλα και που ο 32χρονος προσπάθησε να δημιουργήσει ένα σκηνικό ότι δήθεν από εκεί πέρασαν οι ληστές, αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΟΡΕΝ.

Στη φωτογραφία, όμως, αποτυπώνεται το έπιπλο – βιβλιοθήκη, στο οποίο οι ληστές δεν πείραξαν κανένα από τα αντικείμενα, σαν να μην τους ενδιέφερε να ψάξουν τα πάντα για να βρουν περισσότερα χρήματα ή κοσμήματα.

Άλλωστε, όπως είχε γίνει γνωστό, πήραν από το σημείο μόνο το κουτί της «Μονόπολης», το οποίο θεωρητικά τους είχε υποδείξει ο ίδιος ο 32χρονος πιλότος χωρίς να πειράξουν τίποτα άλλο από τα αντικείμενα που ήταν στον χώρο.

Τι είπε ο πατέρας του δράστη

Για το φρικτό έγκλημα στα Γλυκά Νερά μίλησε ο πατέρας του 33χρονου πιλότου, ο οποίος ομολόγησε ότι δολοφόνησε την Καρολάιν.

«Το μωράκι είναι μαζί μας. Το μόνο που μας ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή είναι η τύχη αυτού του μωρού και θέλουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο συγκεντρωμένοι πάνω σε αυτό», ανέφερε αρχικά στον ALPHA και συνέχισε: «Ως πατέρας αυτή τη στιγμή, έχω χάσει δύο παιδιά. Προσπαθώ να μην έχει περισσότερο κακή τύχη ένα παιδάκι που δεν φταίει σε τίποτα».

Γλυκά Νερά: Τα στοιχεία που «ξεκλείδωσαν» την υπόθεση – Η τελευταία φωτογραφία από το κινητό της Καρολάιν

Κανένα στοιχείο δεν φαίνεται να υπάρχει μέχρι στιγμής που να δείχνει ότι ο 33χρονος πιλότος είχε συνεργό κατά τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

«Δεν έχουμε καμία ένδειξη για συνεργό ωστόσο προχωρώντας στην κύρια ανάκριση μπορεί να προκύψουν νέα στοιχεία που θα ενσωματωθούν», ανέφερε στον ΣΚΑΪ ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ, Απόστολος Σκρέκας, συμπληρώνοντας ότι «δεν υπήρξε κάποιο σημείο κλειδί για την ομολογία του Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου αλλά ένας συνδυασμός στοιχείων για να κάνουμε μια συζήτηση μαζί του».

Στην ερώτηση, δε, για το πότε υποπτεύθηκαν οι αστυνομικοί που χειρίζονταν την υπόθεση τον σύζυγο της Καρολάιν, ο κ. Σκρέκας απάντησε «αφού εξετάσαμε το ενδεχόμενο ληστείας στη συνέχεια πήγαμε στο δεύτερο ενδεχόμενο να είναι αυτός ο δράστης».

Όπως τόνισε τα στοιχεία που «ξεκλείδωσαν» την υπόθεση ήταν η ιατροδικαστική γνωμάτευση σε συνδυασμό με τα ψηφιακά στοιχεία που συγκέντρωσε η διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών.

Ο εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ ρωτήθηκε και για το γιατί δεν έγινε πρώτα φωτογράφιση του χώρου της δολοφονίας και απάντησε ότι «όταν υπάρχει κίνδυνος ζωής το πρώτο είναι να διασφαλίσει το πρόσωπο που καλεί σε βοήθεια».

«Δεν ήμουν παρών αλλά φαντάζομαι ότι όταν ένας συνάνθρωπός μας ζητά βοήθεια αυτό είναι η πρώτη ανάγκη» συμπλήρωσε.

Η τελευταία φωτογραφία από το κινητό της Καρολάιν

Το φως της δημοσιότητας είδε η τελευταία φωτογραφία που υπήρχε στο κινητό της Καρολάιν λίγο πριν τη δολοφονία της στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με το υλικό που παρουσιάστηκε από τον ALPHA, απεικονίζεται ο καθ’ ομολογία δολοφόνος της Καρολάιν να κάθεται στον καναπέ, έχοντας στην αγκαλιά του τη μικρή Λυδία.

Το στιγμιότυπο προερχόταν από την εφαρμογή που είχε το ζευγάρι στο κινητό του και μετέδιδε την κίνηση που κατέγραφαν οι κάμερες που βρίσκονταν στο σπίτι, ενώ παραμένει άγνωστο για ποιο λόγο αποφάσισε η Καρολάιν να το κρατήσει. Η ώρα που φαίνεται στην κάμερα είναι 00.00.23.