Γιάννης Αντετοκούνμπο: Άπαντες στους Μπακς περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα της μαγνητικής.

Με κομμένη την ανάσα περιμένουν οι φίλοι του μπάσκετ να μάθουν τα νεότερα για τον τραυματισμό του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο δις MVP του NBA επέστρεψε στο Μιλγουόκι και το απόγευμα ή το βράδυ της Τετάρτης (30/6/2021) αναμένεται να υπάρχουν νεότερα σχετικά με την σοβαρότητα του τραυματισμού του στο αριστερό γόνατο.

Ο «Greek Freak» βγήκε υποβασταζόμενος από τον αδερφό του, Θανάση, στο Game 4 των τελικών της Ανατολής κόντρα στους Ατλάντα Χοκς, με τον Μάικ Μπουντενχόλζερ και τους συμπαίκτες του να περιμένουν να μάθουν τη νέα ενημέρωση από το ιατρικό team της ομάδας.

Ο Αντετοκούνμπο βγήκε από τον αγωνιστικό χώρο μέσα σε χειροκροτήματα από τους οπαδούς των Χοκς, με όλο το ΝΒΑ να προσεύχεται να μην έχει κάτι το σοβαρό.

Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση, υπέστη υπερέκταση αριστερού γόνατος, ωστόσο όλα θα ξεκαθαριστούν από τη μαγνητική τομογραφία στην οποία θα υποβληθεί σήμερα. Ο Έλληνας αστέρας επέστρεψε με την υπόλοιπη ομάδα στο Μιλγουόκι με το ιδιωτικό της αεροπλάνο και νωρίς το πρωί (τοπική ώρα) θα κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις.

Σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί η πρώτη εκτίμηση για υπερέκταση γονάτου, εκτιμάται πως ο χρόνος αποθεραπείας είναι 2 με 4 εβδομάδες, ανάλογα την περίπτωση, αλλά με φυσικοθεραπείες ο χρόνος μπορεί να μειωθεί.

Η υπερέκταση γονάτου εμφανίζεται όταν το πόδι ισιώνει υπερβολικά στην άρθρωση του γόνατος, ασκώντας πίεση στις δομές του γόνατος και στο πίσω μέρος της άρθρωσης του γόνατος.