Η βόμβα μεγατόνων “έσκασε” για τον Γιώργο Παπαδάκη! Μόλις μαυθεύτηκαν τα νέα και θα σας τα αποκαλύψω όλα μέσα από το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr!

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την κατάσταση που επικρατεί με τον παρουσιαστή στον ΑΝΤ1, υπάρχουν μόνο στο Vanda’s blog

Σύμφωνα με τις φρέσκες πληροφορίες που έφτασαν στα χέρια μου ο Γιώργος Παπαδάκης ανανέωσε για ακόμα δυο χρόνια με το κανάλι και πλέει σε πελάγη ευτυχίας!

Η άριστη και επί χρόνια συνεργασία τους συνεχίζεται μετά από κοινή απόφαση καθώς και οι δυο πλευρές είναι ευχαριστημένες!

Το ποσό, μάλιστα, που αναγραφόταν στο συμβόλαιο είχε μια άνοδο σε σύγκριση με το τρέχον…

Για δυο ακόμα χρόνια, λοιπόν, θα κρατάει συντροφιά τα πρωινά στους τηλεθεατές το “Καλημέρα Ελλάδα”!

Γιώργος Παπαδάκης: Άγριο ξέσπασμα on air! «Κάθαρμα! Μην ξαναπιάσεις το γιο μου στο στόμα σου»!

Ένα άγριο ξέσπασμα είχε on air ο Γιώργος Παπαδάκης! Μην ξαναπιάσεις το γιο μου στο στόμα σου» είπε μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής….

Το μήνυμα ενός τηλεθεατή τον «έβγαλε εκτός εαυτού» και δεν δίστασε να απαντήσει μέσα από την εκπομπή του στον ΑΝΤ1! Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που ξεσπά…..

Ο ίδιος δεν αναφέρεται συχνά στην οικογένειά του, αλλά το σημερινό μήνυμα ξεπέρασε τα όρια προκαλώντας την έντονη αντίδραση του παρουσιαστή. «Γερόλυκε Παπαδάκη μας περνάς για μαλ@@@ς τόσα χρόνια; Αλλά βγήκε η αλήθεια για σένα. Πόσα παίρνει ο γιος από τον Τσίπρα;», έγραψε ο τηλεθεατής στο μήνυμά του.

«Ο γιος μου με υποτροφία κάνει το διδακτορικό του για να βγει καθηγητής στην Αγγλία. Αφού τελείωσε εδώ το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο τελείωσε με άριστα το μάστερ και στη συνέχεια με υποτροφία κάνει το διδακτορικό του. Φαρμακόγλωσσε που λες ότι ο γιος μου παίρνει λεφτά θα σου κάνω μήνυση και αγωγή», τόνισε ο Γιώργος!

Και συνέχισε: «Γιατί αναφέρεσαι σε μέλος της οικογένειάς μου. Εκτός αν μου ζητήσεις τώρα συγγνώμη. Αυτή που τα παίρνουν από τη Νέα Δημοκρατία και από τον ΣΥΡΙΖΑ είναι γνωστοί. Ζήτα τώρα συγγνώμη γιατί προσβάλλεις έναν υποψήφιο καθηγητή. Τον γιόκα μου για τον οποίο είμαι υπερήφανος. Για μένα βρε ηλίθιε πες ότι θέλεις, για το παιδί όμως όχι δεν σου επιτρέπω. Κάθαρμα».

Μάλιστα ο Γιώργος Παπαδάκης ζήτησε συγγνώμη για την ένταση αλλά όπως είπε «το θεωρεί χυδαίο και απαράδεκτο».

Γιώργος Παπαδάκης: “Μαύρο” καλοκαίρι για τον παρουσιαστή! Τι συνέβη;

“Μαύρο” καλοκαίρι θα περάσει ο παρουσιαστής, Γιώργος Παπαδάκης! Τι συνέβη; Θα σας τα αποκαλύψω όλα μέσα από το Youweekly.gr!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ που καίει έφτασε στα χέρια μου και τα πράγματα, από την μια πλευρά, δεν είναι καθόλου ευχάριστα για το δυνατό, επί χρόνια χαρτί, του ΑΝΤ1!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου χάλασαν τα σχέδια του Γιώργου για το καλοκαίρι αφού ήταν να τελειώσει η εκπομπή του νωρίς και να φύγει για κάποια παραλία αλλά τελικά θα πάρει παράταση το “Καλημέρα Ελλάδα” για όλο τον Ιούνιο λόγω των εθνικών εκλογών!

Αποτέλεσμα αυτού, ο παρουσιαστής θα λιώσει στην Αθήνα όλο τον Ιούνιο και τίτλοι τέλους θα πέσουν στην εκπομπή του την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου!

ANT1: Γιώργος Παπαδάκης τα χειρότερα νούμερα της καριέρας του! Πανικός στο κανάλι!

Όντως σύμφωνα με τα νούμερα τηλεθέασης που σας φέρνει καθημερινά το site μας το Υouweekly.gr τα σημερινά νούμερα του Γιώργου Παπαδάκη είναι απελπιστικά!

Το “Καλημέρα Ελλάδα” εχθές πρώτη μέρα της εβδομάδας έκανε νούμερα σχεδόν τραγωδίας. Πρέπει να είναι από τα χειρότερα νούμερα της καριέρας του Γιώργου Παπαδάκη στην ελληνική τηλεόραση!

Η εκπομπή το «Καλημέρα Ελλάδα» έκανε μόλις 13,0 στο δυναμικό κοινό με μονοψήφιο που έφτασε μέχρι και 4,2 στην αρχή της εκπομπής.

Αναλυτικά τα νούμερα είναι τα εξής 8,6 4,2 12,3 17,2 17,4 20,5 17,6 12,5 13,9 12,8 10,6 13,8 11,4 15,9 11,8 9,5. Όλο αυτό το σύστημα αριθμών δίνει μέσο όρο στην τηλεθέαση 13,0.

Ο μεγάλος ανταγωνιστής του Γιώργου Παπαδάκη, ο Δημήτρης Οικονόμου μαζί με τη Μαρία Αναστασοπούλου με το «Σήμερα» στον ΣΚΑΙ κάνουν 21,9 στο μέσο όρο του δυναμικού κοινού με νούμερα 25,0 31,300 8,7 29,0 31,7 21,2 21,0 21,0 22,0 21,8 19,8 20,3 20,3 13,0 12,5 11,7.

Κάνοντας μία ανάλυση στα νούμερα ανα τέταρτο παρατηρούμε τεράστιες διαφορές στην εκπομπή που μοιάζουν χαοτικές.

Την ώρα που Δημήτρης Οικονόμου στο Σκάι κάνει 31,3 την ίδια ακριβώς ώρα ο Παπαδάκης στον ΑΝΤ1 κάνει 4,2 την ώρα που Δημήτρης Οικονόμου κάνει 28,7 την ίδια ώρα ο Γιώργος Παπαδάκης κάνει 10,3, δηλαδή μιλάμε για μία διαφορά τεράστια που φτανει τις 25 μονάδες!

Προφανέστατα κάτι σοβαρό συμβαίνει στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη και στην τηλεόραση του ΑΝΤ1. Κάτι συμβαίνει με το δημοσιογράφο που δεν του επιτρέπει να έχει την οποία αντίδραση στο σφυροκόπημα του Δημήτρη Οικονόμου! Στο OPEN το “Ώρα Ελλαδος” 05:30 5,0 και το “Ώρα Ελλαδος” 07:00, 8,8. Η “Πρωινή Βάρδια” στην ΕΡΤ1 7,0.