Βανδή–Νικολαΐδης: Την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας ανακοίνωσαν η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης με μια λιτή δήλωση.

Το διάσημο ζευγάρι της showbiz μετά από 18 χρόνια έγγαμου βίου και δυο παιδιά, τη Μελίνα και τον Γιώργο, ανακοίνωσαν το πρωί της Πέμπτης την απόφασή τους να πάρουν διαζύγιο.

Νικολαΐδης – Βανδή: «Αφού δεν βρισκόμαστε ποτέ τι να κάνω»

Μια σπάνια κοινή συνύπαρξη της τραγουδίστριας με τον Ντέμη Νικολαΐδη στο ραδιόφωνο ανακάλυψε το TLIFE και συγκεκριμένα στην εκπομπή του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή στο Sport Fm πριν πέντε χρόνια.

Τότε το 2016, η Δέσποινα Βανδή πρωταγωνιστούσε στο μιούζικαλ Mamma Mia στο θέατρο Παλλάς, με τον Ντέμη Νικολαΐδη να της κάνει παράπονα στον αέρα της εκπομπής «Ντεμοτεχνείο» για την έλλειψη χρόνου της.

«Αφού δεν βρισκόμαστε ποτέ τι να κάνω… Παντρευτήκαμε και η τύπισσα είναι κάθε βράδυ στα μπουζούκια και φέτος την έχει δει κάθε μέρα στα θέατρα. Άστα θα τα πούμε εκτός αέρα» ακούγεται να λέει ο Ντέμης Νικολαΐδης με την Δέσποινα Βανδή να του απαντά αμήχανα «Ετοιμάζω τραπέζι, παρά το γεγονός ότι χάνομαι που λένε κάποιοι….».

Το προφητικό τραγούδι

Προφητικό τραγούδι για τον διαζύγιό της με τον Ντέμη Νικολαΐδη είχε γράψει η Δέσποινα Βανδή λίγο πριν τον χωρισμό.

Το τραγούδι «Πέτρα» τους στοίχους του οποίου υπογράφει ο Νίκος Μωραΐτης και την μουσική ο Γιώργος Θεοφάνους και κυκλοφορεί από την Panik φαίνεται πως εν τέλει ήταν βιωματικό και προμήνυε, ουσιαστικά, τον χωρισμό της Δέσποινας από τον Ντέμη.Η Δέσποινα Βανδή τόσο όταν το ηχογραφούσε τον Μάρτιο όσο και όταν γύριζε το videoclip, ήταν αρκετά φορτισμένη συναισθηματικά.

Σύμφωνα με το σενάριο του Κώστα Καρυδα, η Δέσποινα Βανδή βιώνει έναν χωρισμό. Κανείς δεν ξέρει – και δεν θα μάθει – αν τα δάκρυα που προσπαθεί να συγκρατήσει και τα υγρά μάτια της, ήταν γιατί έβλεπε σκηνές από τη δική της πραγματικότητα. Η Δέσποινα Βανδή ποτέ δεν ήθελε να απασχολεί την κοινή γνώμη με τα προσωπικά της. Τόσο την σχέση της και αργότερα τον γάμο της με τον Ντέμη Νικολαΐδη όσο και τα παιδιά της, είχε φροντίσει να τα κρατά μακριά από τα φλας και τις κάμερες.

Ωστόσο φαίνεται πως το 2021 ήταν μια δύσκολη χρονιά για εκείνη. Από τις αρχές του έτους, σύμφωνα με τις πληροφορίες, είχαν αρχίσει κάποια γκρίζα σύννεφα στον γάμο της.

Η Δέσποινα Βανδή δεν ήθελε να πει τίποτα σε κανέναν και, σύμφωνα με πληροφορίες, βίωνε τον δικό της Γολγοθά. Τα σύννεφα ολοένα και πύκνωναν πάνω από την ευτυχισμένη της εικόνα κάτι που και η ίδια θα ήθελε να πιστέψει ότι ήταν παροδικό. Το τραγούδι αυτό φαίνεται να σηματοδότησε όχι μόνο εκείνη την περίοδο αλλά και τις υπόλοιπες εξελίξεις. Φτάνοντας στο σήμερα και σε ένα διαζύγιο που είναι πολιτισμένο αλλά έχει και πόνο.