στέψαμε στο όνειρο και το κάνουμε πραγματικότητα», αναφέρει σε ανάρτησή του στο facebook ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, με αφορμή την έναρξη του Ράλι Ακρόπολις.

«Ιστορικές ημέρες! Το Ράλλυ μας, το Ράλλυ των Θεών, επέστρεψε εκεί που του αξίζει! Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα (WRC) ξαναβρήκε το Ράλλυ του», αναφέρει αρχικά στην ανάρτησή του ο κ. Αυγενάκης και συμπληρώνει: «Με αφετηρία τον ιερό βράχο της Ακρόπολης, με την εντυπωσιακότατη υπερειδική COSMOTE 5G Athens Stage στο Σύνταγμα, για πρώτη φορά στην καρδιά της πόλης, ξαναδώσαμε την Ελλάδα σε όλο τον κόσμο, σε εκατοντάδες εκατομμύρια τηλεθεατές. Εργαστήκαμε τόσο καιρό συντονισμένα, με τη στήριξη του Πρωθυπουργού, ξανακερδίσαμε την εμπιστοσύνη της παγκόσμιας μηχανοκίνητης οικογένειας, πιστέψαμε στο όνειρο και το κάνουμε πραγματικότητα?. Κι από σήμερα, για τις προσεχείς 3 ημέρες στα βουνά της Κορινθίας και της Στερεάς Ελλάδας ως τη λήξη του την Κυριακή στη Λαμία, στις αγαπημένες και δύσκολες ειδικές διαδρομές, που έκαναν θρυλικό το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, δίνουν όλοι, χιλιάδες συντελεστές, τον καλύτερό τους εαυτό».

Σε άλλη ανάρτησή του, ο Λευτέρης Αυγενάκης αναφέρθηκε στη συνάντησή του με τον πρόεδρο της FIA, Ζαν Τοντ, τον οποίο ξενάγησε στο κτίριο του Κοινοβουλίου. «Ξενάγηση του Προέδρου της FIA Ζαν Τοντ στη Βουλή. Στο πλαίσιο της επίσκεψης του για το AcropolisRally του προσφέραμε με τον Πρόεδρο της ΟΜΑΕ Δ. Μιχελακάκη ένα πιστό αντίγραφο του αυτοκινήτου με το οποίο συμμετείχε ως συνοδηγός του Timo Mäkinen στο 27ο Ράλλυ Ακρόπολις 1980», αναφέρει ο υφυπουργός Αθλητισμού.