Σε 56χρονη, με καταγωγή από τη Γεωργία, ανήκει, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., η σορός της γυναίκας, που βρέθηκε νεκρή σε διαμέρισμα ημιώροφου, επί της οδού Γραβιάς 47, στην ανατολική Θεσσαλονίκη και ο θάνατος της οποίας αποδίδεται σε εγκληματική ενέργεια.

Η αστυνομία κλήθηκε το μεσημέρι στο σημείο όταν ειδοποιήθηκε από περίοικο. Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε μέσα σε λίμνη αίματος φέροντας πολλαπλά χτυπήματα πιθανότατα από αιχμηρό αντικείμενο.

Οι αστυνομικές έρευνες για την υπόθεση βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και το σημείο παραμένει αποκλεισμένο, ενώ στο διαμέρισμα βρίσκονται αστυνομικοί της Σήμανσης που ερευνούν τους χώρους.

Οι αξιωματικοί της Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής που ανέλαβαν την εξιχνίαση της υπόθεσης εξετάζουν ως επικρατέστερη εκδοχή ο δράστης να προέρχεται από το περιβάλλον της γυναίκας και ειδικότερα να πρόκειται για τον σύντροφο της θανούσας, επίσης με καταγωγή από τη Γεωργία.

Το σενάριο αυτό ενισχύεται από μαρτυρίες περιοίκων που φέρονται να κατέθεσαν στους αστυνομικούς ότι είδαν τον άνδρα να εγκαταλείπει την πολυκατοικία με αιματοβαμμένα ρούχα.