Ο θάνατος της Φώφης Γεννηματά σε ηλικία μόλις 57 ετών μετά από καρκίνο βύθισε στο πένθος τον κόσμο.

Πολλοί ήταν οι αθλητικοί σύλλογοι που έσπευσαν να εκφράσουν τα συλλυπητήριά τους. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν έμεινε αδιάφορη στην γνωστοποίηση αυτής της είδησης και με ένα post στο twitter εξέφρασε τα συλλυπητήριά της.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση των “πράσινων” αναφέρει:

“Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για την απώλεια της προέδρου του ΚΙΝΑΛ, Φώφης Γεννηματά, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή έπειτα από γενναία μάχη με την ασθένειά της. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους της.”

Δείτε το σχετικό post:

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός θέλησε να εκφράσει τα συλλυπητήριά της για την απώλεια της προέδρου του Κινήματος αλλαγής και εξέδωσε μία ανακοίνωση στο twitter. Το post αναφέρει σχετικά: «Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Φώφης Γεννηματά, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών, δίνοντας γενναία μάχη με τον καρκίνο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει…»

Η ΠΑΕ ΑΕΚ, με ανάρτησή τόνισε ότι η Φώφη Γεννηματά αποτέλεσε παράδειγμα για όλους σε ολόκληρη την διάρκεια της ζωής της.

Αναλυτικά όσα αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ εκφράζει τη θλίψη της για την απώλεια της Φώφης Γεννηματά, η οποία έδωσε με γενναιότητα τη μάχη με τον καρκίνο και αποτέλεσε παράδειγμα για όλους σε ολόκληρη την διάρκεια της ζωής της! Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά της από σύσσωμη την κιτρινόμαυρη οικογένεια!».

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά, προέδρου του Κινήματος Αλλαγής και επί χρόνια πολιτεύτριας και υπουργού του ΠΑΣΟΚ. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει στην ανάρτησή της: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους φίλους και την οικογένεια της Φώφης Γεννηματά, που έχασε πρόωρα τη μάχη με την επάρατη νόσο, μάχη που έδωσε με γενναιότητα και αξιοπρέπεια. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει.

Με ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ Άρης θέλησε να εκφράσει τη θλίψη της για την απώλεια της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Φώφης Γεννηματά, που «έφυγε πρόωρα από τη ζωή λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι της Δευτέρας (25/10), σε ηλικία 56 ετών, έπειτα από πολυετή και γενναία μάχη με την ασθένειά της». Όπως καταλήγει η ανακοίνωση, «…εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους της».

Από την πλευρά της, η ΚΑΕ Άρης τόνισε: «Η ΚΑΕ Άρης εκφράζει τη θλίψη της για τον θάνατο της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Φώφης Γεννηματά. Η αξιοπρέπειά της ως άνθρωπος και πολιτικός και η γενναιότητα με την οποία έδωσε την άνιση μάχη με τον καρκίνο, αποτελούν φωτεινό παράδειγμα. Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και τους οικείους της. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τη σκεπάσει… ».

Στη συλλυπητήρια ανακοίνωσή της η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) αναφέρει: «Ένας νέος άνθρωπος, που πάλεψε με θάρρος επί μακρόν στην προσωπική του περιπέτεια και με ήθος και αξιοπρέπεια στον δημόσιο βίο του, έχασε σήμερα τη μάχη. Τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΟΚ και προσωπικά ο πρόεδρος Βαγγέλης Λιόλιος εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για την απώλεια της Φώφης Γεννηματά, η οποία «έφυγε» νωρίς, προκαλώντας μεγάλο πόνο πρώτα και κύρια στους οικείους της. Προς αυτούς εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας, μαζί με την ειλικρινή μας πεποίθηση ότι η εκλιπούσα αποτέλεσε μια έκφραση ψυχραιμίας και ενότητας στην πολιτική σκηνή της χώρας».