Σε 12 χρόνια φυλάκιση καταδίκασε γερμανικό δικαστήριο 48χρνη γυναίκα και τον 39χρονο σύντροφό της διότι προσέφεραν τον 9χρονο γιο της για σeξ σε παιδόφιλους στο dark web.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, το ζευγάρι καταδικάστηκε και για σεξουαλική κακοποίηση του αγοριού, το οποίο σήμερα είναι δέκα ετών. Το είχαν βιάσει επανειλημμένα, καταγράφοντας σε βίντεο τις σκηνές φρίκης, ως «διαφήμιση» για το «εμπόρευμά» τους. Στη συνέχεια πόσταραν το οπτικό υλικό και αναζητούσαν πελάτες στο dark web.

Το δικαστήριο του Φράιμπουργκ έκρινε ότι η Berrin Taha και ο Christian Lais πρέπει να περάσουν τα επόμενα 12 χρόνια στη φυλακή για την ανεπανόρθωτη ζημιά που προξένησαν στο αγόρι. Επιπλέον ο άνδρας θα παραμείνει υπό προληπτική επιτήρηση και μετά την αποφυλάκισή του.

Τόσο η 48χρονη όσο και ο σύντροφός της ήταν δύο από τους συλληφθέντες μεγάλου κυκλώματος παιδόφιλων που εξαρθρώθηκε το περασμένο φθινόπωρο. Ο 10χρονος ζει σήμερα με θετούς γονείς.

Την ίδια ώρα, για ανεπάρκεια των δομών πρόνοιας της χώρας, μιλούν τα γερμανικά ΜΜΕ, σχολιάζοντας την υπόθεση και συγκεκριμένα το γεγονός ότι οι Αρχές απέτυχαν να παρέμβουν εγκαίρως, απομακρύνοντας το αγόρι από τους γονείς-βασανιστές.

Θα πρέπει να σημειωθεί μάλιστα πως αν και στο παρελθόν, κοινωνικοί λειτουργοί είχαν όντως απομακρύνει το παιδί από το σπίτι, σύντομα, λόγω γραφειοκρατικών κωλυμάτων, επέστρεψε εκεί.

Η δίκη είχε ξεκινήσει από τον Ιούνιο ενώ αίσθηση αποτελεί εξίσου και το γεγονός ότι δεν είναι η μοναδική ανάλογη περίπτωση που απασχολεί την γερμανική δικαιοσύνη, αυτή την περίοδο.

Συγκεκριμένα, χθες 6/8 επιβλήθηκε ποινή 10 ετών σε Ισπανό ο οποίος κακοποιούσε επανειλημμένως σεξουαλικά ανήλικο. Με την εν λόγω υπόθεση μάλιστα θεωρείται πως συνδέονται άλλοι 5 άνδρες.