Ο Ράφαελ Ναδάλ βρίσκεται μπροστά σε έναν ακόμη τίτλο στην πλούσια καριέρα του, ωστόσο ο δικός μας, ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι αυτός που θέλει να του κόψει το δρόμο προς τη δόξα και ο Ναδάλ το ξέρει και το υπολογίζει.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς «τρελαίνει κόσμο» στον Καναδά και έφθασε με εμφατικό τρόπο μέχρι τον τελικό του Rogers Cup, όπου θα αντιμετωπίσει το Νούμερο 1 της παγκόσμιας κατάταξης, τον θρύλο Ράφαελ Ναδάλ.

Ο Έλληνας τενίστας είναι ήδη «νικητής» του τουρνουά πάντως, αφού έχει πετύχει εξωπραγματικά αποτελέσματα μέχρι τον τελικό, γεγονός που ανάγκασε ακόμη και τον ίδιο τον κορυφαίο Ισπανό τενίστα, να τον αποθεώσει λίγες ώρες πριν βρεθούν αντιμέτωποι στον μεγάλο τελικό.

Οι δηλώσεις του Ναδάλ

«Θα είναι ένα μεγάλο παιχνίδι κόντρα σε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Ελπίζω να είμαι έτοιμος. Είναι ένας ακόμα τελικός Masters, αλλά ακόμα έχω αρκετή δουλειά να κάνω. Αν τα καταφέρω, θα είναι καλά νέα».

Για τον Τσιτσιπά: «Είναι ένας περίπλοκος παίκτης. Έχει τα πάντα. Είναι νέος, έχει πάθος για το παιχνίδι. Έχει φοβερό forehand, φοβερό backhand, καλό σερβίς. Δεν είναι μόνο ένα πράγμα. Είναι όλα. Πρέπει να παίξεις πολύ καλά σε αυτά τα ματς και αυτό θα προσπαθήσω να κάνω».