Νεκρός είναι ο 38χρονος γιος του υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργου Δημαρά, όπως έγινε γνωστό το πρωί της Παρασκευής. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο γιος του υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας έπεσε από τον 3ο όροφο μεζονέτας στην Πεντέλη όπου διέμενε μαζί με τους γονείς του.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τον υφυπουργό Περιβάλλοντος Γιώργο Δημαρά, και του εξέφρασε τα ειλικρινή του συλλυπητήρια γα την απώλεια του γιου του.

Ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης τόνισε: «Αγαπητέ συνάδελφε Γιώργο, συμμερίζομαι τις δραματικές ώρες που περνάει η οικογένειά σου. Η τραγική απώλειά σου μας συγκλονίζει όλους. Δεν υπάρχουν λόγια να σου εκφράσω τα συλλυπητήριά μου. Σου μεταφέρω τη βαθιά οδύνη μου».

Σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε: «Εκφράζουμε τη βαθιά οδύνη μας για την απώλεια του γιου του Γ. Δημαρά. Θερμά συλλυπητήρια στον Υφυπουργό Περιβάλλοντος και την οικογένειά του».

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης ανάφερε:«Θερμά συλλυπητήρια στον Γιώργο Δημαρά και την οικογένειά του. Η Νέα Δημοκρατία κι εγώ προσωπικά συμπαραστεκόμαστε στο πένθος τους».

Οι Οικολόγοι Πράσινοι, το κόμμα στο οποίο ανήκει ο Υφυπουργός εξέφρασε τα συλλυπητήριά του λέγοντας:

Συλλυπητήρια Γιώργο… Οι Οικολόγοι Πράσινοι, συγκλονισμένοι από το τραγικό γεγονός, εκφράζουμε στον Γιώργο Δημαρά και στην οικογένειά του, τα θερμά μας συλλυπητήρια για την απώλεια του γιού τους.

Το ΚΚΕ, με τη σειρά του, εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια στον υφυπουργό Περιβάλλοντος, Γιώργο Δημαρά, για την τραγική απώλεια του γιου του.

«Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ και Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για τον αδόκητο χαμό του γιου του υφυπουργού Περιβάλλοντος Γιώργου Δημαρά.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος», αναφέρει η ανακοίνωση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

«Η είδηση του θανάτου ενός νέου ανθρώπου μας γεμίζει θλίψη, θλίψη, θλίψη. Τα συλλυπητήρια μου στον Γιώργο Δημαρά και την οικογένειά του. Κουράγιο», έγραψε ο Σταύρος Θεοδωράκης στο Twitter.