Νέα εξέλιξη στην οικογενειακή τραγωδία, στο Νέο Ηράκλειο, όπου δύο αδέρφια, άνδρας 34 ετών και γυναίκα 29 ετών, εντοπίστηκαν νεκρά, μέσα στο διαμέρισμα που διέμεναν, στην οδό Ολυμπίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο διαμέρισμα στο Νέο Ηράκλειο, που εντοπίστηκαν νεκρά τα δύο αδέρφια βρέθηκαν δύο σημειώματα. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες  του newsit.gr στα σημειώματα αυτά αναφέρεται η απόφαση τους να αυτοκτονήσουν τόσο ο 34χρονος όσο και η 29χρονη.

Ο γραφικός χαρακτήρας στα σημειώματα ταιριάζει σε έναν από τους νεκρούς, ωστόσο γραφολόγος θα αναλάβει να ερευνήσει εάν τα σημειώματα τελικά γράφτηκαν από ένα από τ’ αδέρφια ή από κάποιο άλλο άτομο.

Ανείπωτη τραγωδία στο Νέο Ηράκλειο: Νεκρά δύο αδέρφια, πληροφορίες για διπλή αυτοκτονία – Δείτε φωτογραφίες από το σημείο

Την ίδια ώρα και σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, το πιθανότερο ενδεχόμενο είναι να πυροβόλησε πρώτα η 29χρονη τον 34χρονο αδερφό της και μετά να αυτοπυροβολήθηκε.

Ωστόσο υπάρχει ακόμα ένα σενάριο το οποίο ερευνούν οι Αρχές. Αυτό είναι το εάν ο καθένας τους πήρε την καραμπίνα στα χέρια του και να έβαλε τέλος στη ζωή του.

Τα δύο αδέρφια, που ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση λόγω του θανάτου της μητέρας τους, φέρουν τραύμα από πυροβόλο όπλο, ενώ δίπλα τους βρέθηκε μια καραμπίνα. Το πόρισμα του ιατροδικαστή αναμένεται να «ρίξει φως» σε αυτή την οικογενειακή τραγωδία.

Σημειώνεται, ότι τον 34χρονο και την 29χρονη εντόπισε νεκρούς ο αδερφός τους, που διαμένει σε διαμέρισμα της ίδιας πολυκατοικίας. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Νέο Ηράκλειο: Ο τρίτος αδελφός τους βρήκε νεκρούς

Η οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε σήμερα το πρωί, στο Νέο Ηράκλειο, συγκλονίζει. Τα δύο αδέλφια βρήκε νεκρά ο τρίτος αδελφός τους, στο δώμα που βρίσκεται στην ταράτσα της πολυκατοικίας, όπου διέμεναν. Άκουσε πυροβολισμούς, έτρεξε στο δώμα και αντίκρισε τα άψυχα σώματά τους.

Ο αδελφός ενημέρωσε την Αστυνομία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, πως η μητέρα τους είχε πεθάνει από καρκίνο. Τα δύο αδέλφια φαίνεται πως αδυνατούσαν να διαχειριστούν την απώλεια της μητέρας τους και υπέφεραν από κατάθλιψη, έπειτα από τον θάνατό της.