Μπροστά στα 35 τρόπαια που κατέκτησε με την Μπαρτσελόνα ο Λιονέλ Μέσι αποχαιρέτησε μέσα σε δάκρυα την ομάδα που τον ανέδειξε και του έδωσε τη δυνατότητα να κατακτήσει όλους τους διαθέσιμους τίτλους σε συλλογικό επίπεδο.

Η αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι από την Μπαρτσελόνα είναι επίσημο γεγονός, με τον Αργεντινό να ξεσπά σε κλάματα εμφανώς συγκινημένος πριν καν ξεκινήσει η συνέντευξη Τύπου με την οποία θα αποχαιρετίσει το «σπίτι» του τα τελευταία 21 χρόνια.

 Δείπνος για λίγους από τον Μέσι

Χθες το βράδυ ο Λιονέλ Μέσι παρέθεσε δείπνο στο πολυτελές σπίτι του, στο Castelldefels της Βαρκελώνης, στους στενότερους φίλους του. Εκεί βρέθηκαν οι Γεράρδ Πικέ και Σακίρα, Κουν Αγουέρο, Σέρχιο Μπουσκέτς και Ζόρντι Άλμπα.

Στους καλεσμένους του, σύμφωνα με την καταλανική εφημερίδα Sport, ο πρώην πλέον ηγέτης της Μπαρτσελόνα εξήγησε τους λόγους που οδήγησαν στο διαζύγιο με τους «μπλαουγκράνα», κάνοντας τον απολογισμό της κατάστασης.

Ακριβώς ό,τι θα κάνει, δημόσια πια, στη μία σήμερα (8/8, 13:00) το μεσημέρι, στη συνέντευξη Τύπου που έχει προαναγγείλει στην «αίθουσα Γιόχαν Κρόιφ» του «Καμπ Νου».

Πάντως, αυτό δεν ήταν το τελευταίο αποχαιρετιστήριο πάρτι του «ψύλλου», γράφει η καταλανική εφημερίδα, καθώς πριν από την αναχώρησή του για το Παρίσι ο Μέσι θα συναντήσει κι άλλους φίλους.