Συγκινημένος ο επιχειρηματίας Μιχάλης Λεμπιδάκης, ευχαρίστησε τους αστυνομικούς για τον επαγγελματισμό τους αλλά και το ανθρώπινο πρόσωπο που επέδειξαν στις δύσκολες ώρες που περνούσαν.

Παρουσία της υπουργού Προστασίας του Πολίτη Όλγας Γεροβασίλη, της ηγεσίας της τοπικής ΕΛ.ΑΣ., εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και του Μιχάλη Λεμπιδάκη, έγινε σήμερα η μεγάλη δωρεά του επιχειρηματία προς την ΕΛ.ΑΣ., ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για την επιτυχή έκβαση της υπόθεσης ομηρείας και απαγωγής του που διήρκησε περίπου 6 μήνες.

Η δωρεά αφορά σε 30 συνολικά αυτοκίνητα, τα οποία και θα κατανεμηθούν στις δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. στην Κρήτη.

«Εκ μέρους όλης της οικογένειας μου θέλω να ευχαριστήσω και πάλι την ΕΛ.ΑΣ. για τη βοήθεια που μας πρόσφερε κατά τη διάρκεια της περυσινής μας περιπέτειας και βέβαια για την ασφαλή της κατάληξη… Όλοι οι δικοί μου, μου μιλάνε συνεχώς για το ανθρώπινο πρόσωπο των αστυνομικών που βρέθηκαν κοντά τους. Που τους πρόσφεραν ψυχική συμπαράσταση, ελπίδα, διακριτική καθοδήγηση για να αντιμετωπίσουν τις πρωτόγνωρες καταστάσεις που ζούσαν», είπε συγκινημένος ο Μιχάλης Λεμπιδάκης εκφράζοντας για πολλοστή φορά τις ευχαριστίες του προς την ΕΛ.ΑΣ.

Ο κ Αρναουτάκης η Υπουργός Όλγα Γεροβασίλη και ο Μητροπολίτης κ.κ. Ευγένιος στους χαιρετισμούς τους αναφέρθηκαν στην σημαντικότητα της δωρεάς Λεμπιδάκη, συγχαίροντας προσωπικά τα παριστάμενα μέλη της οικογένειας, όπως και όλο το δυναμικό της Αστυνομίας για το έργο που επιτελεί.