Διαδικαστικό όπως φαίνεται είναι το θέμα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου για την Εθνική ομάδα. Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ οι διαδικασίες προχωρούν και αναμένεται σύντομα να υπάρξει θετική κατάληξη.

Ως γνωστόν, ο παίκτης σε επικοινωνία που είχε με τον Μίχαελ Σκίμπε, τον ενημέρωσε προ ημερών για την πρόθεσή του να παίξει με την Εθνική ομάδα. Πλέον, διευκρινίστηκαν οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν για να μπορέσει και τυπικά να φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο.

Αρχικά, θα πρέπει ο Βλαχοδήμος να στείλει μια επιστολή στην ΕΠΟ με την οποία θα ενημερώνει για την επιθυμία του να αγωνιστεί με τη «γαλανόλευκη». Η Ελληνική ομοσπονδία, με τη σειρά της, θα «μεταφέρει» την επιστολή αυτή στη FIFA. Η Παγκόσμια Ομοσπονδία, σε ρόλο μεσολαβητή θα αναλάβει να επικοινωνήσει με την Γερμανική ομοσπονδία, η οποία οφείλει να ενημερώσει ότι ο Βλαχοδήμος έχει παίξει μέχρι την εθνική ελπίδων της.

Εν συνεχεία οι Γερμανοί θα στείλουν το συγκεκριμένο έγγραφο στη FIFA, η οποία θα ενημερώσει σχετικά την ΕΠΟ για να ακολουθήσει η κλήση του τερματοφύλακα της Μπενφίκα από τον Σκίμπε, πιθανότατα στα ματς του Νοεμβρίου.

Φυσικά και είναι γνωστό ότι ο Βλαχοδήμος δεν έχει αγωνιστεί στην ανδρών της εθνικής Γερμανίας, άρα απομένει η τυπική διαδικασία που περιγράφεται παραπάνω για να μπορεί και επίσημα να κάνει την εμφάνισή του στην Εθνική μας ομάδα των ανδρών.

Πηγή:sportfm.gr