Αισιόδοξος ότι το πρότζεκτ του Βοτανικού θα υλοποιηθεί και ο Παναθηναϊκός θα μπορέσει να αποκτήσει το δικό του γήπεδο εμφανίστηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά τη συνάντηση που είχε με τον Κώστα Μπακογιάννη.

Ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στάθηκε στην εξαιρετική διάθεση που έδειξε ο Δήμαρχος Αθηναίων σημειώνοντας ότι έτσι θα προχωρήσουν οι απαραίτητες διαδικασίες, ώστε να ξεκινήσει η υλοποίηση του εγχειρήματος.

Από την πλευρά του ο νέος δήμαρχος Αθηναίων εξέφρασε για ακόμα μία φορά τη θετική του διάθεση προς το έργο της Διπλής Ανάπλασης στον Βοτανικό ενώ στις δηλώσεις του τόνισε ότι πρέπει να κρατηθεί χαμηλά η μπάλα, ωστόσο ανέλαβε και τις δικές του ευθύνες, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «έχουμε αντιπάλους μόνο τους εαυτούς μας».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος:

«Διαπιστώθηκε η κοινή διάθεση να προχωρήσουμε σε αυτό το δύσκολο έργο που έχουμε μπροστά μας.

Την επόμενη Παρασκευή θα γίνει το kick-off από την πλευρά του Δήμου και την πλευρά του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, ώστε να τα βάλουμε όλα κάτω, να δούμε τι νομοθετικές ρυθμίσεις θα γίνουν, τι συντελεστές δόμησης, το πράσινο, ώστε να δούμε πώς μπορούμε να προχωρήσουμε το έργο όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Σίγουρα θα πρέπει να κάνουμε όλοι υπομονή, επειδή υπάρχουν πάρα πολλά βήματα και θα πρέπει να κοιτάμε το καθένα ξεχωριστά και να το προσπερνάμε.

Από τη στιγμή που υπάρχει κοινή διάθεση από τον Παναθηναϊκό, τον Δήμο και την Κυβέρνηση να προχωρήσει αυτό το έργο είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρουμε.

Όσον αφορά στον νέο Δήμαρχο, πάντα ήταν θετικός και σήμερα ήταν περισσότερο θετικός και τον ευχαριστούμε για αυτό».

Η δήλωση Μπακογιάννη:

«Μιλάμε για ένα τεράστιο έργο, πάρα πολύ σημαντικό έργο. Ένα έργο που μπορεί να αλλάξει όχι μόνο την εικόνα αλλά και τη λειτουργία της ομάδας. Συμφωνήσαμε ότι θα συνεδριάσει η ομάδα εργασίας. Ξέρουμε ότι έχουμε πάρα πολύ δρόμο μπροστά μας. Δεν πανηγυρίζουμε. Κρατάμε χαμηλά την μπάλα, αν μου επιτρέπεται η αθλητική έκφραση. Το θετικό είναι η πάρα πολύ καλή συνεργασία και θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη. Μπορούμε να το προχωρήσουμε με διάφορους τρόπους, είναι ένα μεγάλο στοίχημα για όλους μας».