Απόπειρα δολοφονικής επίθεσης σε βάρος του στην Γλυφάδα έγινε χθες βράδυ (7/1), όταν άγνωστος δράστης φαίνεται να είχε στήσει καρτέρι στον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού έξω από το σπίτι του, τον πλησίασε και τον πυροβόλησε.

Η Αστυνομία έσπευσε στο σημείο και διεξάγει έρευνες, ενώ το όχημα στο οποίο επέβαινε ο δράστης, βρέθηκε εγκαταλελειμμένο και καμένο στο Ελληνικό. Ο Σέρβος στην πρώτη του κατάθεση προς τους αστυνομικούς περιέγραψε τη δολοφονική επίθεση εις βάρος του. Όπως υποστήριξε ήλθε αντιμέτωπος με τον δράστη, ενστικτωδώς έπεσε στα δεξιά και ύστερα δέχθηκε τον πυροβολισμό.

Η ιστοσελίδα «novosti.rs» γράφει: «Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς πυροβολήθηκε στην Αθήνα: Ο θρύλος Σέρβος επιθετικός και μέχρι πρότινος αθλητικός διευθυντής της Ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Σερβίας δέχθηκε επίθεση στην Ελλάδα».

Το «zurnal.rs» αναφέρει: «Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, Ντάρκο Κοβάσεβιτς πυροβολήθηκε έξω από το σπίτι του στη Γλυφάδα και έκανε δήλωση στην αστυνομία ότι είδε έναν άνδρα να βγαίνει από αμάξι και να πηγαίνει κατά πάνω του».

Η ιστοσελίδα Gol.hr τονίζει: «Νέα-σοκ από την Αθήνα: Θρύλος της Σερβίας πυροβολήθηκε σε μαφιόζικη ενέδρα».

Η ιταλική «Gazzeta.it» έχει τίτλο: «Ενέδρα στον πρώην Γιουβεντίνο, Ντάρκο Κοβάσεβιτς, πυροβολήθηκε μπροστά στο σπίτι του».

Η βασκική Diario Vasco γράφει: «O Koβάσεβιτς εκτός κινδύνου αφού πυροβολήθηκε στην Αθήνα».

To «radio sarajevo» μετέδωσε: «Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς ο θρυλικός Σέρβος ποδοσφαιριστής πυροβολήθηκε στην Αθήνα».

Πηγή: sport24.gr