Συγκεκριμένα, ο 19χρονος σπουδαστής και μαθητευόμενος στο εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι στην Κέρκυρα, είχε καταγγείλει, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Κέρκυρας, Σταμάτη Πελάη, πως δεχόταν επιθέσεις με καυτό λάδι στα χέρια και εγκαύματα με εργαλεία μαγειρικής από τον υπεύθυνο κουζίνας στο εστιατόριο στην περιοχή Μέση. Επιπλέον, όπως κατήγγειλε, ο υπεύθυνος κουζίνας του εστιατορίου τον αποδοκίμαζε φραστικά και του ασκούσε λεκτική βία.

Η απάντηση του Έκτορα Μποτρίνι στις καταγγελίες

Ο Έκτορας Μποτρίνι θέλησε να δώσει την δική του εκδοχή λέγοντας πως δεν γίνονται αυτά τα πράγματα προσθέτοντας «θέλω να γελάσω». Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1, σημείωσε πως «καυτό λάδι δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο. Αυτές είναι μπούρδες. Είναι 14 πιτσιρίκια εκεί μέσα. Σε κανένα δεν γίνεται μπούλινγκ».

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση – Βλάβες από θερμικό μέσο

Και τώρα ήρθε στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης του 19χρονου σπουδαστή, που αναφέρουν πως ο νεαρός έχει βλάβες στα άκρα που έχουν προκληθεί από θερμικό μέσο. Μάλιστα, είναι αρκετές τόσο σε έκταση όσο και σε βαθμό.

Ωστόσο, αυτό που δεν μπορεί να διαπιστώσει ο ιατροδικαστής είναι πώς έγιναν αυτές οι θερμικές βλάβες στα άκρα, αν πρόκειται δηλαδή, για κουζίνα ή αν έχει πεταχτεί κατά λάθος το λάδι από το τηγάνι ή αν κάποιος του το πέταξε.
Πηγή: iefimerida.gr