Σωτήρης Τσιόδρας: Ο καθηγητής Παθολογίας και Λοιμωξιολογίας, Σωτήρης Τσιόδρας, επικοινώνησε με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο που νοσεί με κορονοϊό για να του εκφράσει το ενδιαφέρον του.

Ο Σωτήρης Τσιόδρας, ο οποίος έχει χριστεί Άρχων Οφφικιάλιος της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας, εξέφρασε το ενδιαφέρον του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη και της κυβέρνησης για την πορεία της υγείας του Οικουμενικού Πατριάρχη. Ο κ. Τσιόδρας έστειλε τις εγκάρδιες προσωπικές ευχές του πρωθυπουργού για ταχεία ανάρρωση αλλά και για την γιορτή των Χριστουγέννων.

Κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχαν το βράδυ της Παρασκευής ο Σωτήρης Τσιόδρας μετέφερε στον Οικουμενικό Πατριάρχη και τις ευχές του υπουργού Υγείας, Αθανασίου Πλεύρη.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης εξέφρασε τις ευχαριστίες του για το αμέριστο και έμπρακτο ενδιαφέρον του Κυριάκου Μητσοτάκη και της κυβέρνησης και ζήτησε από τον Άρχοντα να μεταφέρει διά του πρωθυπουργού προς τον ελληνικό λαό τις πατρικές του ευχές και την Πατριαρχική ευλογία για το άγιο Δωδεκαήμερο.