«Σφυροκόπημα» ΚΙΝΑΛ για δημοσίευμα ΑΠΕ! «Fake news κατόπιν εντολής του Μαξίμου- Παίζουν με την αγωνία των συνταξιούχων»

Με μια νέα «σκληρή» ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του Κινήματος Αλλαγής αναφέρεται σύμφωνα με το οποίο οι Θεσμοί «δεν μιλούν πλέον για αναβολή του μέτρου για τη μείωση των συντάξεων από την 1η Ιανουαρίου, αλλά για ακύρωσή του» και ότι για αυτό έχουν ενημερωθεί και τα κόμματα της αντιπολίτευσης, που τελικά αποδεικνύεται ανακριβές.

«Fake news αποδεικνύονται οι – προφανώς κατόπιν εντολής του Μαξίμου – δήθεν πληροφορίες του ΑΠΕ για τις συντάξεις, μετά την επίσημη ενημέρωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής», αναφέρει αρχικά το ΚΙΝΑΛ και συνεχίζει: «Δυστυχώς οι ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ με τον πιο κυνικό και ανάλγητο τρόπο, παίζουν με την αγωνία των συνταξιούχων».

«Το Κίνημα Αλλαγής θα συνεχίσει με όλες του τις δυνάμεις την πίεση και την προσπάθεια τόσο για να μην περικοπούν οι συντάξεις την 1/01/2019, όσο και για να αλλάξει ο Νόμος Κατρούγκαλου, να μην καταντήσουν και οι νέες και οι παλιές συντάξεις φιλοδωρήματα. Αυτό για μας είναι αδιαπραγμάτευτη επιδίωξη», επισημαίνει το ΚΙΝΑΛ και καταλήγει: «Χρέος του ΑΠΕ είναι η υπεύθυνη και αντικειμενική ενημέρωση, και όχι η εξυπηρέτηση των αναξιόπιστων μικροκομματικών παιχνιδιών της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ».

By |2018-09-14T20:56:47+00:00Σεπτέμβριος 14th, 2018|ΠΟΛΙΤΙΚΗ|0 Comments

Leave A Comment

12 − nine =