Δεν έμειναν αναπάντητες οι επιθέσεις που εξαπολύει το τελευταίο διάστημα ο Κυριάκος Βελόπουλος κατά του Σωτήρη Τσιόδρα.

«Σε αυτή την υγειονομική επιτροπή είναι 25 άνθρωποι όλοι τους λαμπροί επιστήμονες και χωρίς κομματικές περγαμηνές. Η Νέα Δημοκρατία απέδειξε πως κυβερνά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης απέδειξε ότι ακούει την επιστήμη. Την επιστήμη όχι τα γιατροσόφια. Ακούγοντας την επιστήμη φέραμε αυτό το αποτέλεσμα και αυτό το αποτέλεσμα δεν θα το ρισκάρουμε ούτε για εσάς ούτε για εμάς γιατί σεβόμαστε και τον τελευταίο πολίτη αυτής της χώρας», τόνισε ο κ. Θεοχάρης.

Ο κ. Βελόπουλος, που ενοχλήθηκε από τη λέξη γιατροσόφια, δεν άφησε τα πυρά αναπάντητα και επιτέθηκε ξανά τόσο κατα του κ. Τσιόδρα όσο και κατα του κ. Θεοχάρη με αναφορές και σε ανασχηματισμό. «Δεν ξέρω τι δουλειά κάνει ο κ. Θεοχάρης και που έχει δουλέψει στη ζωή του. Εγώ καθημερινά εργάζομαι και για τη δική μου δουλειά δεν σηκώνω κουβέντα από κανέναν». Μάλιστα, χαρακτήρισε γιατροσόφια τα εμβόλια για τον Η1Ν1 που είχε παραγγείλει η Νέα Δημοκρατία ως κυβέρνηση.

«Τα γιατροσόφια όπως υπονοήσατε είναι τα γιατροσόφια των εμβολίων επί Νέας Δημοκρατίας που φέρεται να κόστισαν 50 εκατομμύρια εμβόλια και καλά που ήταν η Ξενογιαννακοπούλου και τα μπλόκαρε. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί, οι ίδιοι άνθρωποι ήταν και τότε Τσιόδρας και Κοντοζαμάνης μην τα ξεχνάτε αυτά. Εγώ δεν χτυπάω προσωπικά κανέναν. Μπορείτε όσο θέλετε να κολακεύετε τον πρωθυπουργό μπορεί να φοβάστε και τον ανασχηματισμό. Τον θεωρώ και εγώ μεταρρυθμιστή τον πρωθυπουργό. Αλλά πρέπει να ακούει περισσότερο. Αν σας ενοχλεί, αυτό δικό σας θέμα. Εγώ στον επόμενο ανασχηματισμό θέλω να είστε υπουργός δεν ξέρω αν θέλει εκείνος», είπε.