Στη φυλακή οδηγήθηκε ο  83χρονος παππούς ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε, επί 7χρόνια, την εγγονή του από την ηλικία των 10 ετών.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να αρνήθηκε ενώπιον του ανακριτή ότι κακοποιούσε σεξουαλικά την 17 ετών, σήμερα, εγγονή του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηλικιωμένος απολογούμενος ισχυρίστηκε ότι τα παιδιά του, με τα οποία δεν διατηρεί καλές σχέσεις, τον στοχοποίησαν πείθοντας την ανήλικη να κάνει τις καταγγελίες σε βάρος του. Όλα αυτά δεν έπεισαν εισαγγελέα και ανακριτή που τον έστειλαν στη φυλακή.

Έναν πραγματικό εφιάλτη ζούσε για επτά χρόνια μια 17χρονη -σήμερα- κοπέλα η οποία φέρεται να βιαζόταν από τον ίδιο τον παππού της. Το κορίτσι αποκάλυψε τον εφιάλτη που βίωσε από τα 10-17 της στην μητέρα της. Εκείνη απευθύνθηκε στο τμήμα Ανηλίκων της ΕΛ.ΑΣ και κατήγγειλε τον ηλικιωμένο πατέρα της.

Αφορμή για να αποκαλύψει η ανήλικη το μαρτύριό της φαίνεται ότι στάθηκε ένα ειρωνικό σχόλιο του παππού της όταν αποκαλύφθηκε η σεξουαλική κακοποίηση της Σοφίας Μπεκατώρου. Οι καταθέσεις του κοριτσιού και της μητέρας, αλλά και του θείου της, είναι κόλαφος και πάνω σε αυτές στηρίχτηκε το κατηγορητήριο. Το περιστατικό, σύμφωνα με το MEGA, που αποκάλυψε το θέμα έγινε σε περιοχή των βορείων προαστίων στην Αττική.