Στέλιος Σεραφείδης: Το ύστατο χαίρε στον Στέλιο Σεραφείδη, που άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 86 ετών, είπαν φίλοι της ΑΕΚ και του ποδοσφαίρου, τιμώντας την παρουσία του στον χώρο.

Η εξόδιος Ακολουθία τελέστηκε υπό βροχή στον Άγιο Σπυρίδωνα και άρχισε να βρέχει. Το «παρών» έδωσε ο Δημήτρης Μελισσανίδης κι όλη η «κιτρινόμαυρη» οικογένεια, με το ποδοσφαιρικό τμήμα να αλλάζει το πρόγραμμά του και αντί για τις 11 που ήταν προγραμματισμένη η προπόνηση στα Σπάτα να μετατίθεται για το απόγευμα.

Στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στο Αιγάλεω, όπου τελείται η κηδεία, έχουν παραβρεθεί εκτός του Δημήτρη Μελισσανίδη οι: Αλεξίου, Δημητριάδης, Παπαδημητρίου, Κονέ, Γιαννίκης, Μαυροειδής, Παπασταμάτης, Λούπος, Παπαχαρτοφύλης, Χατσικας, Καφφατος, Οφρυδόπουλος, Παυλής, Ατματσίδης, Κωστής, Κοπιτσής, Νεστορίδης, Μπάγεβιτς, Κοσμάς, Μάνταλος, Τζαβέλλας, Τσιντώτας, Σβάρνας, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Σιμόες και ο Μανωλάς μαζί με τον γιό του. Όλο το τεχνικό επιτελείο της ομάδας με επικεφαλής τον Αργύρη Γιαννίκη, αλλά και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Ασλανίδης.

Aξιοσημείωτο είναι πως ο Θωμάς Μαύρος βρίσκονταν στην εκκλησία μαζί με τους Νίκο Στρατο, Γιώργο Κεφαλίδη και Μιχάλη Συμιγδαλά, από τις 11 το πρωί, ενώ σε μια γωνία στην εκκλησία δακρυσμένος ο θεράπων ιατρός του, Πάρης Κοσμίδης.

Βεβαίως, εκτός από τους ανθρώπους της ΑΕΚ το παρών έδωσαν και πρόσωπα από τη πολιτική ζωή του τόπου, όπως ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας, Γιάννης Βούρος και ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.