Μπορεί ο Στάθης Παναγιωτόπουλος να έχει αφεθεί προς ώρας ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, όμως το κουβάρι των κακοποιητικών του πράξεων συνεχίζει να ξετυλίγεται, καθώς νέα στοιχεία έρχονται στο φως.

Ο παρουσιαστής απολογήθηκε σήμερα για τη νέα ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος που ασκήθηκε σε βάρος του για τη δημοσιοποίηση βίντεο ερωτικού περιεχομένου, έπειτα από τη νέα μήνυση που υπέβαλε μία 42χρονη γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη.

Η καταγγέλλουσα βρήκε τα βίντεο της σε ελληνική ιστοσελίδα-φόρουμ που σχετίζεται με οίκους ανοχής. Σύμφωνα με τα όσα είπε στην απολογία του ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, είχε «ξεχάσει» να κατεβάσει το εν λόγω βίντεο από την ιστοσελίδα.

Ο κατηγορούμενος παρουσιαστής ισχυρίστηκε πως η τελευταία φορά που ανέβασε βίντεο ερωτικού περιεχομένου ήταν το 2019. Ωστόσο, υπάρχουν στοιχεία που απορρίπτουν αυτή την υπόθεση, αφού, σύμφωνα με το Mega, υπάρχει ψευδώνυμη ανάρτηση του Στάθη Παναγιωτόπουλου σε ιστοσελίδα με ελληνικούς οίκους ανοχής, την οποία συνοδεύει φωτογραφία από το Μάρτιο του 2021.

«Αυτό το … γλεντάω αυτόν τον καιρό. Ελπίζω να σας αρέσει» γράφει μία από τις δημόσιες αναρτήσεις που φέρεται να έχει κάνει ο ίδιος, με τη φωτογραφία να έχει αναρτηθεί στις 21 Μαρτίου του 2021, ενώ η εγγραφή στη σελίδα είναι από το 2019.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ του Mega, υπό το ίδιο ψευδώνυμο έχουν γίνει αναρτήσεις το 2020 και το 2021 σε ιστοσελίδες, καθώς και τουλάχιστον 20 βίντεο και φωτογραφίες όπου εικονίζονται 6 με 7 διαφορετικές γυναίκες.

Ο δικηγόρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, εν τω μεταξύ, αφήνει υπονοούμενα περί ψυχολογικών προβλημάτων που θα μπορούσαν να αποτελέσουν ελαφρυντικά για τον πρώην παρουσιαστή. «Αυτή η μαύρη περίοδος δεν χαρακτηρίζει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο», είπε ο κ. Δακουράς, προσθέτοντας πως «η αποκλείνουσα αυτή συμπεριφορά του Στάθη Παναγιωτόπουλου είναι αντικείμενο άλλης επιστήμης και όχι της νομικής». Σύμφωνα με τον ίδιο, πάντως, ο πελάτης του δεν σκοπεύει να ζητήσει ακαταλόγιστο ή μειωμένο καταλογισμό των πράξεών του.

Υπενθυμίζεται Στάθης Παναγιωτόπουλος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, χωρίς χρηματική εγγύηση για την δεύτερη υπόθεση σε βάρος του. Αντιθέτως, στο πλαίσιο της υπόθεσης για την οποία απολογήθηκε χθες (27/12), τού ζητήθηκαν 30.000 ευρώ.