Το περασμένο Σάββατο, η 26χρονη influencer, Alexis Sharkey από το Τέξας, επρόκειτο να συναντηθεί με φίλους της για ταινία ωστόσο, τελικά, δεν έφτασε ποτέ στο σημείο συνάντησης.

Την ίδια μέρα, περίπου στις 8:30 το πρωί, το νεκρό σώμα της εντοπίστηκε από υπάλληλο του δήμου, στην άκρη ενός δρόμου κοντά σε ένα ξενοδοχείο 4 αστέρων και μόλις τρία μίλια από το διαμέρισμά της.

Όπως αναφέρει η αστυνομία, η συνθήκες του θανάτου της 26χρονης βρίσκονται υπό διερεύνηση.

Σύμφωνα με τη μητέρα της, Stacey Clark Robinault, η κοπέλα δεν απαντούσε στις κλήσεις και τα μηνύματα των κοντινών της προσώπων και κανείς δεν είχε ακούσει νέα της από την Παρασκευή.

Μια από τις κολλητές της, Tanya Ricardo, επιβεβαίωσε τα παραπάνω λέγοντας πως η Alexis είχε περάσει την γιορτή των Ευχαριστιών στο σπίτι της και πως και η ίδια είχε μιλήσει τελευταία φορά μαζί της την Παρασκευή.

Το γεγονός αυτό, προβλημάτισε το περιβάλλον της καθώς η 26χρονη δεν συνήθιζε να μην απαντά για τόσο μεγάλα διαστήματα σε κλήσεις και μηνύματα.

«Είναι κολλημένη με το τηλέφωνό της. Είναι μια βασίλισσα των social media. Είναι influencer. Εργάζεται από το τηλέφωνό της», σχολίασε η φίλη της.

Σύντομα, τόσο η οικογένεια όσο και οι φίλοι της κοπέλας άρχισαν να ανησυχούν.

«Ειδοποιηθήκαμε το Σάββατο πως λείπει, από τον σύζυγό της», είπε η μητέρα της κοπέλας. «Μας τηλεφώνησε για να μας ενημερώσει και εκείνη τη στιγμή είναι που, φυσικά, κάθε γονιός παθαίνει απόλυτο πανικό», συμπλήρωσε.

Αρχικά, η μητέρα της είχε δηλώσει πως το βράδυ της Παρασκευής η κόρη της έφυγε από το διαμέρισμα, το οποίο είχε αγοράσει με τον σύζυγό της τον Ιούλιο, μετά από έναν έντονο καβγά.

Η κοπέλα δεν είχε φύγει με το αυτοκίνητο και κανείς δε μπορούσε να την βρει όλη την νύχτα, αλλά ούτε και το επόμενο πρωί.

Την επόμενη μέρα, ο σύζυγος της 26χρονης ενημέρωσε τους γονείς της και η μητέρα της απηύθυνε έκκληση μέσω Facebook:

«Σας παρακαλώ κοινοποιείστε το ποστ!!! Η κόρη μου, Alexis Sharkey, εξαφανίστηκε. Κανείς δεν έχει μάθει νέα της εδώ και πάνω από 24 ώρες και έχει εμπλακεί ήδη η αστυνομία. Ζούσε στο Χιούστον του Τέξας από τον Ιανουάριο και εκεί την είδαν τελευταία φορά. Σας παρακαλώ βοηθήστε μας να τη βρούμε και να επιστρέψει σπίτι ασφαλής!! Είμαστε απελπισμένοι!!! Κοινοποιείστε σας παρακαλώ!» έγραψε η μητέρα της άτυχης κοπέλας.

Το βράδυ της επόμενης ημέρας, η μητέρα της έκανε μια νέα ανάρτηση, όπου επιβεβαίωνε πως το πτώμα της κόρης της είχε εντοπιστεί.

«Με πραγματικά ραγισμένη καρδιά, ο Μάικ κι εγώ θέλουμε να σας ενημερώσουμε πως βρέθηκε το πτώμα της Lexi», έγραψε στο νέο μήνυμα. «Δεν ξέρουμε πώς να σας ευχαριστήσουμε για την αγάπη και τα λόγια σας προς την οικογένειά μας. Παρακαλώ δώστε μας χρόνο να θρηνήσουμε αυτή την απίστευτη απώλεια για την οικογένειά μας και τον κόσμο», έγραψε χαρακτηριστικά.