Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τη δράση του τραυματιοφορέα στο νοσοκομείο Παίδων, ο οποίος κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκου κατά συρροή, κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου κατά συρροή και κατάχρηση ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη.

Σύμφωνα με το STAR, ο 61χρονος φαίνεται να έδρασε τον Ιανουάριο, όταν εργαζόταν στην καρδιολογική μονάδα του νοσοκομείου Παίδων. Αυτό που είχε κληθεί να κάνει προέβλεπε να κάθεται σε απόσταση δύο μέτρων από τους ανήλικους ασθενείς, έτσι ώστε σε περίπτωση που εμφανίσουν σπασμούς να τους κρατήσει τα πόδια.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις του προσωπικού του νοσοκομείου, ο άνδρας φέρεται πως εκμεταλλεύτηκε δύο ανήλικα κορίτσια ηλικίας 6 και 8 ετών, τα οποία ήταν σε νάρκωση, θωπεύοντάς τα. Μάλιστα το ένα κορίτσι μετά την ασέλγεια εμφάνισε και αιμορραγία. Αμέσως ειδοποιήθηκε η διεύθυνση του νοσοκομείου όπου διενήργησε ΕΔΕ και ο τραυματιοφορέας μεταφέρθηκε σε άλλη πτέρυγα.

Τουλάχιστον 11 άτομα διαφόρων ειδικοτήτων από το προσωπικό του νοσοκομείου, ανάμεσά τους γιατροί και νοσηλευτές, έχουν καταθέσει στις Αρχές. Όλες οι καταθέσεις του προσωπικού είναι πανομοιότυπες και αυτό αποτελεί σοβαρό αποδεικτικό στοιχείο για την ενοχή του τραυματιοφορέα.

Ο τραυματιοφορέας συνελήφθη μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του την περασμένη Παρασκευή όπου βρέθηκε ένα πτυσσόμενο μαχαίρι.

Ο 61χρονος θα απολογηθεί την Τετάρτη στον ανακριτή.