Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 15:30 στο Αρώνι Ακρωτηρίου στα Χανιά ύστερα από πλαγιομετωπική σύγκρουση δύο αυτοκινήτων, στα οποία επέβαιναν συνολικά πέντε άτομα.Το ατύχημα έγινε μεταξύ ενός αυτοκινήτου που κατευθυνονταν στο ρεύμα από Αεροδρόμιο προς Χανιά και στο οποίο επέβαιναν δύο Χανιώτες ενώ στο δεύτερο που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα, επέβαιναν δύο κοπέλες και ένας άντρας που σύμφωνα με πληροφορίες μετέβαιναν στο Μαράθι για μπάνιο.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα δύο άτομα που επέβαιναν στο πρώτο αυτοκίνητο, να τραυματιστουν σοβαρά ενώ παρέμειναν εγκλωβισμένοι μέσα στα συντρίμμια του οχήματός τους.

Πυροσβεστικά οχήματα με τέσσερις πυροσβέστες έσπευσαν στο σημείο του ατυχήματος και απεγκλώβισαν τους τραυματίες ενώ δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ τους παρέλαβαν με προορισμό το Νοσοκομείο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας τους, αναφέρουν οτι η ζωή τους δεν βρίσκεται σε κίνδυνο.

Επίσης, στο Νοσοκομείο διεκομίσθησαν και οι τρεις επιβάτες του δεύτερου αυτοκινήτου, ευτυχώς ελαφριά τραυματισμένοι.

Όπως ήταν αναμενόμενο, στο δρόμο, για πάνω από μισή ώρα, επικράτησε κυκλοφοριακό κομφούζιο, ενώ η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε σταδιακά λίγο μετά τις 4 το απόγευμα.

 

Πηγή: flashnews.gr