Ελεεινό χαρακτήρισε το σχέδιο της δράστριας στη Ρόδο η 24χρονη κόρη της. Όπως αναφέρει μιλώντας στο MEGA, η ίδια και τα τέσσερα αδέρφια της δεν έχουν καμία σχέση με την μητέρα τους και ούτε επιθυμούν κάτι τέτοιο. Τα παιδιά μεγάλωσαν σε ορφανοτροφείο και από εκεί πήραν αγάπη και έμαθαν να σέβονται τους συνανθρώπους τους.

«Έχω μεγαλώσει στο ίδρυμα, στο ορφανοτροφείο της Ρόδου, δεν την έχω ζήσει σαν μαμά, μας έχει αφήσει από πάρα πολύ μωρά, όταν ήμασταν μικρά, όταν μέναμε με το μπαμπά στο χωριό, δηλαδή δεν έχω ζήσει τη στοργή της μάνας ας πούμε, οπότε θεωρητικά δεν τη λέω μάνα, την λέω. Δεν την έχω ζήσει. Δηλαδή να ξυπνήσω και να πω ότι θα είχα τη μητέρα μου που θα μου έφερνε π.χ. τσάι. Όταν έμενα στο ορφανοτροφείο είχε προσπαθήσει να επικοινωνήσει μαζί μου, αλλά η κοινωνική λειτουργός δεν την είχε αφήσει και κάποια στιγμή που είχα συζητήσει κι εγώ μαζί της, με την κοινωνική λειτουργό της είπα ότι δε θέλω καν να τη δω ούτε να την ξέρω τίποτα, τίποτα.»

Στη συνέχεια τόνισε: «Εγώ ξέρω ότι έπαιρνε ουσίες, πολύ καιρό, όλη της η ζωή είναι εκεί πέρα, με αυτόν που δε της παρέχει ούτε τροφή ούτε τίποτα, τίποτα, μια ζωή τους ξέρω στους δρόμους, να ζητιανεύουν από ‘δω και από ‘κει. Απλά αραιά και πού με έπαιρνε ένα τηλέφωνο για να ζητήσει δανεικά, τέτοιου τύπου, όχι τίποτα άλλο σε επαφή. Δεν είναι ότι με καίει, ότι ας πούμε είναι μάνα μου και τι έκανε κι όλα αυτά, απλά με θλίβει το γεγονός ότι ήταν 8 χρονών το παιδί και θα μπορούσα κάλλιστα να ήμουνα κι εγώ στη θέση του μωρού. Αηδιάζω σε αυτό το θέμα, αηδιάζω, δε μπορώ να φανταστώ… ότι τι; Της άνοιξε τα πόδια, του παιδιού και την πείραξε; Δηλαδή είναι απίστευτο αυτό το πράγμα».

Ρόδος: Η θεία «βίασε» την 8χρονη και εκβίαζε τη μάνα – Οι λεπτομέρειες της φρικιαστικής σκευωρίας

Σκηνοθέτησε τον αποτρόπαιο βιασμό της ανιψιάς της. Την είχε κακοποιήσει βάναυσα με τα… χέρια και με ξένα αντικείμενα.

Τη φωτογράφησε για να… αποδείξει το «βιασμό» και να εκβιάσει τους συγγενείς της. Αποπροσανατόλισε τις Αρχές. Εδειχνε ως ύποπτο τον παππού, τον μοναδικό άνθρωπο που ουσιαστικά φρόντιζε τα εγγόνια του. Ολα αυτά για να αποσπάσει 700 ευρώ προκειμένου να νοικιάσει σπίτι…

Μια φρικιαστική σκευωρία αποδείχτηκε τελικά ότι κρυβόταν πίσω από την υπόθεση βιασμού του 8χρονου κοριτσιού στη Ρόδο. «Σκηνοθέτης» και «πρωταγωνίστρια» της ανατριχιαστικής προσπάθειας εξαπάτησης η θεία του ανήλικου θύματος, η οποία έπειτα από πολύωρη κατάθεση τη Δευτέρα ομολόγησε στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας του νησιού το σατανικό σχέδιό της.

Η ιατροδικαστική εξέταση, στην οποία εντοπίστηκαν μόνο τραύματα και όχι ίχνη βιασμού, σε συνδυασμό με τα λεγόμενα των δύο ανηλίκων αδελφών του κοριτσιού, αλλά και τη συμπληρωματική κατάθεση της μητέρας τους, οδήγησε τις Αρχές στη θεία της 8χρονης. Εκείνη περιέγραψε τελικά στους αστυνομικούς βήμα προς βήμα τη σκευωρία με την οποία προσπάθησε να παγιδεύσει την ίδια της την οικογένεια. Οπως είπε, ήθελε τα χρήματα για να… νοικιάσει ένα σπίτι.

«Είναι η ανιψιά της πεθεράς της κόρης μου. Αυτό προσπαθούσε να κάνει. Να κακοποιήσει το παιδί, να γυρεύει χρήματα. Ηταν ο σκοπός της αυτός. Ο,τι και να σκέφτηκε, το παιδί την πλήρωσε», ανέφερε στο Mega ο παππούς του κοριτσιού που βρέθηκε να κατηγορείται για τον δήθεν βιασμό πριν αποκαλυφθεί η πλεκτάνη.

Το 8χρονο κορίτσι είχε παρουσιάσει λίγες ημέρες πριν ουρολοίμωξη, με τα έντονα συμπτώματα να προκαλούν ανησυχία στην οικογένειά του. Η 33χρονη μητέρα της ανήλικης απευθύνθηκε σε συγγενικό πρόσωπο, ζητώντας συμβουλές, χωρίς να γνωρίζει το τι θα επακολουθήσει. Τότε ήταν που η γυναίκα βρήκε την ευκαιρία να εξαπατήσει την οικογένεια εκμεταλλευόμενη την ασθένεια του κοριτσιού. Αφού ζήτησε να δει η ίδια την 8χρονη και να την εξετάσει, φορώντας ένα γάντι, την τραυμάτισε στα γενετικά όργανα και στη συνέχεια έβγαλε φωτογραφίες, τις οποίες χρησιμοποίησε αργότερα για να μπορέσει να αποσπάσει χρήματα από τη μητέρα και τον παππού του παιδιού.

Ισχυριζόμενη ότι έχει γίνει καταγγελία στο «Χαμόγελο του παιδιού» για σεξουαλική κακοποίηση, ζήτησε από τη μητέρα το ποσό των 200 ευρώ για να «κουκουλώσει» τον δήθεν βιασμό με τη βοήθεια γνωστής της.

Το ίδιο σκόπευε να κάνει, με αντίτιμο αυτή τη φορά τα 500 ευρώ, προκειμένου να εξασφαλίσουν τη «σιωπή» της. Να μην αποκαλύψει, δηλαδή, ότι δράστης ήταν ο παππούς της 8χρονης, όπως εκείνη υποστήριζε. Την καταγγελία του δήθεν βιασμού έκανε στις Αρχές με ανώνυμη επιστολή μια φίλη της γυναίκας, η οποία αναμένεται και εκείνη να καταθέσει τις επόμενες ώρες στην Αστυνομία.

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται το περασμένο Σαββατοκύριακο, με τη συμπληρωματική κατάθεση της 33χρονης μητέρας, η οποία αποκάλυψε τα όσα γνώριζε, «φωτογραφίζοντας» έτσι τη θεία του κοριτσιού. Η συγκεκριμένη κατάθεση άλλαξε την κατεύθυνση των ερευνών που αρχικά είχαν επικεντρωθεί στον παππού της 8χρονης. Ο ίδιος μάλιστα, καταθέτοντας ανωμοτί ως ύποπτος, είχε πει στους αστυνομικούς ότι ενδεχομένως πίσω από την υπόθεση να κρυβόταν η κόρη του με τον σύντροφό της, με σκοπό να του αφαιρεθεί η επιμέλεια του παιδιού.

Τις υποψίες εμπλοκής του παππού απέκλεισαν, παρουσία παιδοψυχολόγου, τα δύο άλλα εγγόνια του, ηλικίας 10 και 12 ετών, περιγράφοντας έναν άνδρα αυστηρό, που όμως «δεν θα τους έκανε ποτέ κακό».

Τελικά οι Αρχές έφτασαν στη θεία της 8χρονης, η οποία έπειτα από πολύωρη κατάθεση παραδέχτηκε τις πράξεις της και θα οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα Πρωτοδικών.

Στο κινητό της τηλέφωνο βρέθηκαν οι φωτογραφίες του κοριτσιού με τις οποίες εκβίαζε την οικογένειά της. Η 8χρονη, που παρουσιάζει προβλήματα νοητικής στέρησης, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε δομή της Ρόδου, καθώς με εντολή εισαγγελέα έχει αφαιρεθεί η επιμέλεια από τη μητέρα της, ενώ ο ναυτικός πατέρας απουσιάζει εδώ και καιρό σε ταξίδια.